Ekigho Samsunspor'da - Son Dakika
Spor

Ekigho Samsunspor'da

Ekigho Samsunspor\'da

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor, eski oyuncusu Nijeryalı futbolcu Ekigho Ehiosun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

12.08.2013 17:17

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, eski oyuncusu Nijeryalı futbolcu Ekigho Ehiosun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-beyazlı takım 2011-2012 sezonunda Samsunspor'da kiralık olarak oynayan ve geçen sezon Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde forma giyen santrafor Ekigho Ehiosun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk katıldı. İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Başkan Emin Kar, "Takımımızın eksik yönlerine transfer yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Uzun zamandır görüşme halinde olduğumuz eski futbolcumuz Ekigho'yu tekrar takıma kazandırdık. Ekigho'nun ne karakterde ve kalitede oyuncu olduğunu herkes biliyor. Takımımıza güç katacaktır. Kendisine kaptanlıkta teklif ettik ama yapamayacağını söyledi. Bu transferi takımımıza kazandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'a teşekkür ediyoruz. Şimdi boşa konuşma, boşa zaman harcama dönemi değildir. Biz işimize bakıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandık. Bunun yanı sıra takıma 2 oyuncu daha katabiliriz. Bunlardan birisi herkesin çok istediği Sivasspor'dan Abdulkadir, diğeri ise Mehmet Yıldız. Şu anda biten bir şey yok. Ama görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor. Bir sonuç alınca da bunu kamuoyuyla paylaşacağız. Bu arada Nijerya'dan oyuncu getirmek kolay değil. Bunu Umar'ın transferinde yaşadık. Yinede iddia ediyorum, Türkiye'de en kısa sürede Nijerya'dan oyuncu getiren kulübüz. Bunda da AK Parti Samsun Milletvekilimiz Çağatay Kılıç'a borçluyuz. Ona da teşekkür ediyoruz. Eğer Samsunspor bu sezon sonu Spor Toto Süper Lig'e çıkarsa Ekigho'da bizimle 1 yıl daha kalacak" dedi.

Samsunspor'a yeniden gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ekigho Ehiosun, "Burası benim yuvam. Çok güzel günlerim geçti. Tekrar beni istediklerinde severek kabul ettim. Şu anda tek düşüncem takımımızı yeniden Spor Toto Süper Lig'e taşımaktır. Bunu da futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yöneticisiyle ve taraftarıyla el ele vererek başaracağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ekigho Samsunspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement