Elazığspor - Tokatspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Tokatspor Maçının Ardından

Tokatspor Teknik Direktör Mehmet Şahan 2-2 berabere kaldıkları Elazığspor maçı sonrası, süper lig takımı gibi mücadele ettiklerini söyledi.

19.01.2014 17:34

Tokatspor Teknik Direktör Mehmet Şahan 2-2 berabere kaldıkları Elazığspor maçı sonrası, süper lig takımı gibi mücadele ettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda süper lig temsilcisi Elazığspor ile Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un 2-2 berabere kaldığı maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, maça rotasyonlu bir takım ile çıktıklarını söyledi.

Tokatspor'un saygı duydukları bir takım olduğunu ifade eden Saraloğlu, "Önemsediğimiz bir maçtı. Oyunda dört tane gol oldu. Dördü de duran toptan. İyi bir mücadele oldu, dirençli bir rakip Tokatspor. Beraberlik bizi üzmedi. Mutlaka kazanmayı isterdik ancak futbol bu. Her zaman istediğiniz gerçekleşmiyor" dedi.

Tokatspor Teknik Direktör Mehmet Şahan ise, süper lig takımı gibi mücadele ettiklerini belirterek, "Benim birlikte olduğum insanların yeri süper lig. Oyuncularım kesinlikle belki herkesin imreneceği kadar çok yetenekli olmayabilirler ama karakter olarak üst düzeydeler. Bu maçta süper lig takımı ile 2. lig takımı değil neredeyse aynı ligi paylaşan takımlar oynadı diyebiliriz. Keşke biraz daha dikkatli olabilseydik. Keşke yaptığımız hataları yapmasaydık. Bu sahadan belki galibiyetle ayrılan taraf olacaktık. Onun için ben oyuncularımın eksikliklerini ve hatalarını aramıyorum, artıları için kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu. - TOKAT

Elazığspor - Tokatspor Maçının Ardından
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Tokatspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement