Elazığspor ve Batman Petrolspor'a para cezası - Son Dakika
Spor

Elazığspor ve Batman Petrolspor'a para cezası

Elazığspor ve Batman Petrolspor\'a para cezası

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Elazığspor ile Batman Petrolspor'un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından çıkan olaylar nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen iki takıma 21 bin lira para cezası kesildi. Batman Petrolspor Kulübü yönetimi, kararın haksız olduğunu, kulübün ciddi bir mağduriyet yaşadığını, bu cezanın kabul edilemeyeceğini ve karara itiraz edeceklerini bildirdi.

06.10.2023 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Elazığspor ile Batman Petrolspor'un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından çıkan olaylar nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen iki takıma 21 bin lira para cezası kesildi.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda 1 Ekim'de oynanan ve 0-0 berabere biten Elazığspor-Batman Petrolspor karşılaşmasının ardından Batman Petrolsporlu oyuncular, stattan çevik kuvvet polisi eşliğinde çıktı, stadyum dışında bekleyen Elazığsporlu taraftarlar da, Batman Petrolspor'un takım otobüsüne taşlarla saldırarak takım otobüsünün camlarını kırdı. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen iki takıma, taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle 21 bin lira para cezası kesildi.

Batman Petrolspor Kulübü yönetimi, kararın haksız olduğunu, kulübün ciddi bir mağduriyet yaşadığını, bu cezanın kabul edilemeyeceğini ve karara itiraz edeceklerini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Elazığspor ve Batman Petrolspor'a para cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement