Emin Kar'dan, Galip Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Emin Kar'dan, Galip Öztürk'e Ziyaret

Emin Kar\'dan, Galip Öztürk\'e Ziyaret

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

11.05.2013 17:17

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Galip Öztürk'ün İstanbul'da bulunan villasında gerçekleşen ziyarete Başkan Emin Kar'ın yanı sıra VANET Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tan, Samsun Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni ile Samsunspor Medya Sorumlusu Yusuf Ziya Çakır da katıldı.

Galip Öztürk'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Emin Kar, "Bir Samsun ve Samsunspor sevdalısı olan değerli iş adamımız Galip Öztürk'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Galip bey, Samsunspor'a her zaman maddi manevi desteğini sürdürüyor. Bundan sonra da aynı desteği vereceğini bize bildirdi. Camiamız adına kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Galip Öztürk ise ziyaretten dolayı Başkan Emin Kar'a teşekkür etti. Galip Öztürk, "Söz konusu Samsun ve Samsunpor olduğunda asla profesyonel olamıyorum.

Samsunporumuzun Gaziantep BB ile onadığı maçı büyük bir heyecanla izledim. Maç sonunda buruk bir sevinç yaşadım. Bu takımın yeri Süper Lig'dir. Artık Samsunsporumuzun hak ettiği yere gelmesi için el birliği ile çalışma zamanı geldi" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emin Kar'dan, Galip Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement