'Engellenmezsek..." - Son Dakika
Spor

'Engellenmezsek..."

\'Engellenmezsek..."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kutlama yemeğinde 2006’da kaybedilen şampiyonluğa göndermede bulundu ve ''Engellenmezsek gelecek sene de şampiyon oluruz'' dedi.

29.04.2014 11:42

Fenerbahçe, pazar gecesi tarihinin 19. lig şampiyonluğunu elde ederken, aynı gece gerçekleştirilen kutlama yemeğinde yaşananları Akşam gazetesi için Alaattin Metin kaleme aldı. İşte o geceden notlar...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın en mutlu gecesiydi. Keyiften puro içti. Aklında Denizli'de 2006'da kaybedilen şampiyonluk vardı. Bana dönerek, "4. yıldızı çoktan takmıştık. Ama hep ceketimizden aşağı çekildik" dedi. Sonra şöyle konuştu: "Engellenmezsek gelecek sene de şampiyon oluruz."

Nedenini anlattı... "Bizim karakterli, çok düzgün, çok iyi kadromuz var. Bir, iki, bilemedin üç futbolcu transfer edeceğiz. Fenerbahçe'nin geleceği Alper, Salih, Hasan Ali'nin üzerine olacak. Tabii yıldız da alacağız."

Gecenin ana konusu hep Aziz Yıldırım'dı. Herkes onu tebrik ediyordu. O ise "Bu başarı takımın, hocanın, teknik kadronun, taraftarların, herkesin" diyordu. Taraftarların acı çektiklerini, sıkıntı yaşadıklarını, onların da mutlu olmaya haklarının olduğunu söyleyerek futbolculara, "Söz verdiniz sözünüzü tuttunuz. Bu taraftarlar her şeye layık. Nasıl sizler Fenerbahçe'nin gururuysanız taraftarlar da en büyük gücü" cevabını verdi.

Başkan Aziz Yıldırım bir ara İdari Menajer Hasan Çetinkaya'dan önemli bir istekte bulundu. "Konuşun, hafta ortasında bir yer kapatalım. Eşlerimizle beraber hep beraber şampiyonluğu kutlayalım. Hanımların da çok büyük emeği var. Futbolculara söyle hangi sanatçıyı istiyorlarsa onu da getirelim" dedi. Billionaire'i kapatıp orada şampiyonluğu kutlayacaklar.

Papermoon'dan içeri girdiğimiz vakit, taraftarlar ayağa kalkarak başkana "Büyük başkan" diye tezahürat yaptılar, meşaleler yaktılar. Yıldırım, "Aman yangın çıkmasın" diye ikaz etti. Garsonlar Galatasaraylı olan dahi Fenerbahçe forması giymişti. Kendisine hizmet eden hasta Galatasaraylı Hasan'a "Bu forma sana yakışmış" diye takıldı, anı olarak fotoğrafını çektirdi.

Masada Abdullah Kiğılı, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Serdar Erkan vardı. Forma giymiş taraftarlar başkanın yanına gelerek kimi fotoğraf çektirdi kimi imzalı forma aldı.

Alaattin Metin

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Engellenmezsek...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement