Erdek 2012 Triatlonu Start Aldı - Son Dakika
Spor

Erdek 2012 Triatlonu Start Aldı

Erdek 2012 Triatlonu Start Aldı

Erdek Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Banvit ana sponsorluğunda düzenlenen '2012 Erdek Triatlonu' start aldı.

05.08.2012 15:07

Erdek Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Banvit ana sponsorluğunda düzenlenen '2012 Erdek Triatlonu' start aldı.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından bu yıl 16 etaptan oluşan yarışların 7. Etabında, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 152 lisanslı sporcu katıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen organizasyonda yüzme, bisiklet ve koşu dallarından yarışmacılar derece için yarışacak. Elitler, Yıldızlar, Gençler, Yıldızlar ve Yaş Grupları kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlar, Erdek Limanı'nda başladı. Açılış startını Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Kurucu ve Onursal Başkan Halil Kılıçoğlu ve yarışmanın ana sponsoru Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener gerçekleştirdi.

ENGELİ 'ENGEL' OLMADI

Yarışmada İskeleden start alan sporcular yarışmanın ilk etabında, Zeytinliadaya yüzdüler. Yüzme etabını tamamlayan sporcular daha sonra kategorilerine göre oluşturulan kilometrelerde önce bisiklet, sonrasında ise koşarak triatlonu tamamladılar. Erdek Triatlonuna Paraolimpik dalda (Engelli Sporcu) katılan Koşan Adam Kemal olarak tanınan Kemal Özdemir de katıldı. Yüzme etabı sonrası bisikletinin tekerleğinin patladığını fark eden Özdemir yarıştan çekilmek zorunda kalırken gözyaşlarına boğuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erdek 2012 Triatlonu Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement