Erkek Basketbol Takımından Galatasaray Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Spor

Erkek Basketbol Takımından Galatasaray Üniversitesi'ne Ziyaret

Erkek Basketbol Takımından Galatasaray Üniversitesi\'ne Ziyaret

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Ocak ayından çıkan yangının ardından, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Rektör Ethem Tolga'nın makamında gerçekleşen ziyarette Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı...

01.04.2013 16:10

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Ocak ayından çıkan yangının ardından, Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Rektör Ethem Tolga'nın makamında gerçekleşen ziyarette Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Menajeri Ömer Yalçınkaya, Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Ergin Ataman ile birlikte oyuncular Ender Arslan, Cenk Akyol, Furkan Aldemir ve Boniface Ndong yer aldı.

Koç Ataman üzüntülerini ve her zaman üniversitenin yanlarında olduklarını dile getirerek, "Basketbol takımımızın oynayacağı önemli bir maçın tüm gelirini bağışlayabiliriz. Hem bu şekilde toplumun dikkati tekrar bu olaya çekilir, kamuoyu oluşturulur" dedi.

Sporun yararına değinen Ethem Tolga, "Sadece iyi bir sporcu olmak değil toplum yaşantısına uyum sağlama, kurallara uyma gibi konularda da spor etkisini gösteriyor. Profesyonel spor yapan gençleri takdir ediyorum, yaş gruplarına göre çabuk olgunlaşıyorlar" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda takım kaptanı Ender Arslan günün anısına rektör Prof. Dr. Ethem Tolga'ya imzalı bir forma hediye etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erkek Basketbol Takımından Galatasaray Üniversitesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement