Eskişehirspor'un Biletlerini Biletix Satacak - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'un Biletlerini Biletix Satacak

Eskişehirspor\'un Biletlerini Biletix Satacak

Eskişehirspor Kulübü ile Biletix, 2013 2014 sezonunda resmi bilet ve kombina kart satış anlaşması imzaladı ETİ 2013 2014 sezonunda da Eskişehirspor'un ana sponsoru oldu

24.07.2013 16:56

Eskişehirspor Kulübü, Biletix ile 2013-2014 sezonunda resmi bilet ve kombine kart satışı, ETİ ile de 2013-2014 sezonu ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kulubün internet sitesinden yapılan açıklamada, 2013-2014 sezonunda kombine kart ve münferit maç bilet satışlarının, "www.biletix.com", Biletix Çağrı Merkezi ve Türkiye genelindeki Biletix satış noktalarından gerçekleştirileceği duyuruldu.

Kulüp başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor'un teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ardından Biletix ile imzalanan anlaşma sonrası Spor Toto Süper Lig'deki iddiasını pekiştirdiğini kaydetti.

Biletix'in Eskişehirspor taraftarının kombine kart ve maç biletleri temin etmesine büyük kolaylık sağlayacağını vurgulayan Hoşcan, Biletix ile başlatılan iş ortaklığının kulüp için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Biletix Genel Müdürü Kemal Erdine de Eskişehirspor taraftarlarının kulüple yapılan işbirliği sonucunda maçlara en hızlı, en pratik ve en sorunsuz şekilde ulaşma imkanına kavuşacağını bildirdi.

Kulübün Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkanı Bahadır Ünalan da 27 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren komine bilet satışlarının başlayacağını belirtti.

Kapalı tribün kombinelerinde ilk hafta sadece geçen sene kombine bileti olanlara öncelik verileceğini dile getiren Ünalan, şu bilgileri verdi:

"İkinci haftadan itibaren tüm taraftarlara satışı açık olacak. Maç başı bilet fiyatları Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında açık tribün 50 lira, Trabzonspor ve Bursaspor maçlarında açık tribün 25 lira, diğer maçlarda ise açık tribün 15 lira. Kapalı tribün bilet fiyatları harici olarak duyurulacaktır. Kombine kart fiyatları açık tribün için 220 lira. Biletix firması kombine alacak tüm taraftarlara vade de tanıyacaktır. Sadece yüzde 5 vade ile kart tipine göre 6 ila 12 ay arası taksitlendirme yapılacaktır."

Ünalan, Biletix'in önerisi doğrultusunda numaralandırma ve bloklama sistemine geçildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Tüm stadyumun numaralandırması değişecektir. Yeni koltuk sayımının yapılmasının ardından stadyum kapasitesinin 14 bin 950 olduğu öğrenilmiştir. Bizim bu sene taraftarımızdan beklediğimiz en büyük destek kombine kart alımıdır. Kombine kart alımında Eskişehirspor'un elde edeceği gelir çok yüksek değildir. Asıl hedefimiz taraftarımızın gücünü arkamıza almaktır. 'Taraftarı gelir kapısı olarak görmeyeceğiz' sözünün arkasındayız."

Basın sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç da Fransız futbolcu Alfred N'diaye ile bu akşam Austria Wien maçının ardından büyük olasılıkla sözleşme imzalanacağını bildirdi.

Eskişehirspor Kulübü'nün ana sponsoru ETİ

Öte yandan, kulüp başkanı Hoşcan ve ETİ Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, ETİ'yi tekrar ana sponsor yapan anlaşmayı imzaladığı kaydedildi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'un Biletlerini Biletix Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement