Fatih Terim'in Galatasaray'ı Kabul Ettiği İddia Edildi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in Galatasaray'ı Kabul Ettiği İddia Edildi

Fotospor gazetesi, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Galatasaray için teklif getiren Alp Yalman'a "evet" dediğini öne sürdü.

17.06.2016 14:33  Güncelleme: 15:35

EURO 2016 sonrasında milli takımı bırakma kararı alan Fatih Terim, turnuva öncesi kendisini arayan ve görev teklif eden Galatasaray yöneticisi Alp Yalman'a, "tamam" dedi. Fotospor'un haberine göre; Galatasaray'da futbolun yeni patronu olan Yalman'a turnuva öncesinde yaptığı görüşmede, "sürekli heyecan içinde olmak farklı" diyerek görevi kabul edeceğinin sinyalini veren Terim'in Galatasaray'da yeniden göreve gelmeyi kabul etmesinin ardındaki nedenler de ortaya çıktı.

VEDA ETMESİNİN SEBEPLERİ

1. Hırvatistan maçı sonrasında yalnız bırakıldı. Pek çok çevreden milli takıma çok sert eleştiri gelirken ne TFF'den, ne antrenörlerden, ne eski futbolculardan, ne de bir kulüp başkanından bir savunma gelmedi.

2. Maaşı sürekli sorun edildi. Her fırsatta aldığı para üzerinden kendisine vuruldu. Bu konuda da kimse kendisine sahip çıkmadı.

BAŞARISIZLIK GELDİĞİNDE KİMSE ORTAK OLMADI

3. Başarılı olunduğu zaman herkes başarıya ortak oldu. Başarısızlık geldiği zaman kimse "biz de suçluyuz" demedi.

4. Hazırladığı uzun yılları kapsayan futbol gelişim programını kimse umursamadı. Herkesin aklında sadece kısa süreli başarı vardı. Terim projesini kimsenin umursamamasına çok üzüldü.

5. Milli takım kritik Euro 2016'ya hazırlanırken, herkesin aklında sadece transfer vardı. Milli takım kampında futbolcuları sadece takımlarına ve kazanacakları paraya konsantre olmalarına bozuldu.

GALATASARAY'I KABUL ETMESİNİN NEDENLERİ

1. Yangından mal kaçırır gibi kovulmasına çok bozuldu. Bu şekilde bırakamazdı. Yarım kalan işini tamamlamak istiyordu. Önüne fırsat çıktı.

2. Milli takımda çalışmanın keyfi başka. Fakat kendisi her hafta heyecan yaşamak istiyor. Kulüp takım çalıştırmanın heyecanı bambaşka.

PROJESİ YARIM KALMIŞTI

3. Galatasaray için hazırladığı 5 yıllık proje yarım kalmıştı. Hedefi olan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için projesine kaldığı yerden devam etmek için fırsat oldu.

4. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıktan sonra Galatasaray'a başkan olma hedefi Terim'in en büyük hayali. Bu şansı yakaldı. Kaçırmadı.

5. Türkiye Liginin şu anki heyecanını kaçırmak istemedi. Pahalı kadrolu Fenerbahçe ile güzel futbol oynayan Beşiktaş ile Yanal'lı Trabzon'a rakip olmak istiyordu.

SCOUT EKİBİ TERİM İÇİN ARŞİVLEME İŞİNE BAŞLADI

Fatih Terim'in Galatasaray'a dönüşünün yolu yolu büyük oranda açılırken, tecrübeli teknik adam tarafından göreve getirilen scout ekibi geçen sezonla ilgili hem objektif hem de subjektif veriler hazırlamaya başladı. Hazırlanan verilerin Terim'e rapor edileceği, istatistiksel analizlerle desteklenen video görüntülerin GSTV'de arşivlendiği bildirildi.

Fatih Terim\'in Galatasaray\'ı Kabul Ettiği İddia Edildi

Son Dakika Spor Fatih Terim'in Galatasaray'ı Kabul Ettiği İddia Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Bjk li: Terim aman gs nin baslna falan gecme sakln o kendini begenmis tavlrlarln mimik hareketlerin havall konusmanl. Ekranlarda daha slk gormek istemiyoruz artlk nefret ediyoruz seni gorup dinlemeye fatih terim.kimsin sen. Sehit olan her gun bi askerin polisin bir ayakkablslnn bagl etmezsin sen. Not bu tavlrlarln dan gs liler bile nefret ediyor turkiye sen den nefret ediyor fatih terim istesen. Turkiyeyi dunya sampiyonu gs yi sampiyonlar ligi sampiyonu yap sevilmiyorsun artlk bir maaslnl mehmetcige yada bi garibana baglsla bakim gorelim seni gormek duymak istemiyoruz cunki sinir oluyoruz artlk emekli ol sen 10 14 Yanıtla
  • Sz: Bu adam kendini ne sanıyor ki! Başarısız olduğunda hemen kaçıyor. Egodan başka bir marifeti yok 6 11 Yanıtla
  • Metin: Ya bu GS ne kazandırmış milli takıma be kazandırmış hangi takıma ne kazandırmış bir tek şeyi kazandırmış O DA KENDİ CEBİNİ 3 11 Yanıtla
    KeMAL: Akrabalık varmi 0 0
  • : istemiyom bu adamı GS da..... o kadar 4 7 Yanıtla
  • Metin: Başka nere gidebilirki ya GS yada milli takım italyaya gitti gördük 6 3 Yanıtla
  • Adalet: Fatih terim klasiği zoru görünce hep kaçar. 8 1 Yanıtla
  • Ustura kemal: Anladı milli takımdan bi cacık olmiycağin dumeni gs.kırdı bu herif kadar paraya tapan birini daha görmedim paranı damatların yiycek artiss terim hem yer hem içerim hemde severimmm missali 6 2 Yanıtla
  • Ozan: Aylık aldıgı 900.000 euroyu hak etsin ilk önce sonrada bi gs bi milli takım olmaz hayatı admınn ülkeden para yemekle gecti 6 1 Yanıtla
  • Hakan: Fatih terim Galatasarayı kabul etti ne demek? Galatasaray fatih terimi kabul eder ancak. 2 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement