Fenerbahçe, artık 5 yıldızlı logoyu kullanacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, artık 5 yıldızlı logoyu kullanacak

Fenerbahçe'nin olağan mali genel kurul toplantısında yönetici Burak Kızılhan, 5 yıldızlı armanın tescillendiğini duyurdu. Kızılhan yaptığı açıklamada, "Kulübümüz 28 şampiyonluğumuz hakkı olan 5 yıldızlı formayı hayata geçirdi. Armamız resmen tescillendi." şeklinde konuştu. Sarı-lacivertliler artık her branşta formalarında 5 yıldızlı armayı kullanacak.

17.06.2023 11:50  Güncelleme: 13:22

Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan, kulübün olağan mali genel kurul toplantısında yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin artık 5 yıldızlı logoyu kullanacağını duyurdu.

"ARMAMIZ RESMEN TESCİLLENDİ"

Burak Kızılhan yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'miz, 2022-2023 itibarıyla 100 yıllık süreçte kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olan 5 yıldız kullanımını hayata geçiriyor. Armamız resmen tescillendi. Bu konuda tarihi gerçekler ve gerekçelerle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptığımız süreç devam ederken, kulübümüz daha fazla beklemeyecek. Armamız takımımıza dair her alanda 5 yıldızlı olarak tescillenmiş şekilde kullanılacak." dedi.

Genel kurulda alkış tufanı koptu! Fenerbahçe'nin arması resmen değişti
Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı arması

"1050 KONTEYNER İLE DESTEK OLDUK"

Kızılhan ayrıca, "Afet bölgesine 1500 adet çadır gönderdik. TFF tarafından hayata geçirilen Omuz omuza kampanyasına 550 adet, toplamda ise 1050 konteyner ile destek olduk. Bu arada çok merak ediyorum rakiplerimiz de söz verdikleri destekleri TFF'ye yolladılar mı? TFF bu konuyla ilgili gerekli bilgileri paylaşacaktır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in açıklamaları şöyle:

"BORCU 386 MİLYON EUROYA DÜŞÜRDÜK"

"612 milyon euro borç devraldık, bu rakamı 386 milyon euroya düşürmüş olduk. Kur 3,5 katı artmışken bunu yaptık. Doğruların yemin etmeye ihtiyacı yoktur. Ali Koç gibi bir başkanımız olmasaydı maalesef yol katedemezdik. Ali Koç olmasaydı, bunu yapamazdık. Cömertçe tam destek oldu. Bu konudan bahsetmekten kendisi haz almıyor, bir anlamda korsan gibi konuşuyorum. Bu yüzden konuyu noktalıyorum. İsteyen bu cömertliklere bakabilir.

"OYUNCU SATIŞINDAN KASAMIZA 25 MİLYON EURO GİRDİ"

Vergi borcumuzun hepsini ödedik. Diğer bazı kulüpler gibi vergi borcumuz için devletimizle pazarlık yapmayız. Olan vergimizi hakkıyla öderiz. Sporcularımıza ve teknik personelimize borcumuz yoktur. 2022 yılında oyuncu satışından kasamıza 25 milyon euro girdi.

Resmen tescillendi! Fenerbahçe artık her branşta 5 yıldızlı yeni armasını kullanacak

FENERIUM'UN GELİRLERİ

Fenerium, 2021 yılında 217 Milyon TL olan cirosunu 2022 yılında 462 Milyon TL'ye çıkarttı. Tüpraş'tan sponsorluk karşılığında geçen yıl 53 Milyon, bu yıl da 82 Milyon TL gelir elde edilmiştir. Amatör branşlarda sporcular ve teknik sorumlular, bu sponsorlukla maaşlarını günü güne almışlardır. Yelkende de Doğuş Grubu'na şükranlarımı paylaşıyorum.

"340 MİLYON LİRA VERGİ ÖDEMESİ YAPTIK"

Fenerbahçe Kulübü olarak 2021 yılında 169 Milyon TL vergi ödemesi yaparken, 2022'de nakdi olarak 340 Milyon TL olarak vergi ödemesi yaptık. Galatasaray'ın 130, Beşiktaş'ın 142, Fenerbahçe'nin ise 205 spor okulu var. Türkiye'nin bütün illerinde, bu spor okulları Türk evlatlarının emrine amade.

"BANKALAR BİRLİĞİ'NE 576 MİLYON LİRA ÖDEYECEĞİZ"

Fenerbahçe, 2021 yılında naklen yayından 212 Milyon TL gelir elde ederken, 2022 yılında bu rakam 208 Milyon TL'ye düştü. Bankalar Birliği'ne 576 Milyon TL ödeyeceğiz. Devletimize ve yetkililerimize sesleniyoruz, bu sürdürebilir tablo değil. Hem bizim için hem de diğer kulüpler için değil."

Fenerbahçe, artık 5 yıldızlı logoyu kullanacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe, artık 5 yıldızlı logoyu kullanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ramzan Güler: Ezikler şampiyon olamıyorlar bunla ofunuyorlar kanun belli yalan söylemeyin bari 51 36 Yanıtla
  • Zekeriya Dereci: Şampiyon olamayınca yıldızı mazide arayan Fenerbahçe ne düştünüz ama ya, rakibin de karakterlisi lazım bu nedir ya trabzonun bi kupasını verın once 40 27 Yanıtla
  • Kaan Kurthan: Sarı kırmızılı minnoşlar 1923-2023 arasını kabul edip, cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olduk diye hava atıyorlar ama Türk futbolu 1959 başlasın istiyorlar... Yok öyle yağma uyanık minnoşlar, siz 100. değil 64. yıl şampiyonu oldunuz. İşinize geldiği gibi futbol tarihi belirleyemezsiniz. 15 49 Yanıtla
    Zekeriya Dereci: Ligin demediler san cumhuriyetin dediler fenerli işte ne yapacan 11 0
  • Uğur Türkiye: 5 yıldız ne kadar saçma bise dünyada ilk olacak bu durum siz rüyanızda görürsünüz boş yıldızlar boş kalacak 43 17 Yanıtla
  • mehmet uyar: Yabancı futbolculara mılyon euro oderken 1050 konteyner gondermıs onunla ogunuyor 35 24 Yanıtla
  • Yunus Acar: Yok abi bizans dönemin de iki kupanız vardı 6 yıldız 42 16 Yanıtla
  • Efe Efe: Bide seneye fenev şampiyon de. Tam olsun. Yeni başkan hayırlı olsun derim o zaman. 27 23 Yanıtla
  • Sedat Dogan: Fenerbahçe 5 Galatasaray 32 6 takmasi lazım ne gerek var ortalığı karıştırmaya Aziz Yıldırım hakkını yediniz bunlarla övünüyor yazık çok güzel oyuncular alıyorlar adam futbol hayatını bitiriyonuz 21 13 Yanıtla
  • Aykut Aydın: Olm çok komiksiniz ya :D Allah aşkına 59 öncesine rağmen öne geçince nasıl bir kılıf bulcaksınız acaba :D 25 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement