Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Altınordu'ya Büyük Jest - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Altınordu'ya Büyük Jest

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cuma günü Altınordu ile oynanacak karşılaşmanın hasılatını ve yayın gelirini İzmir ekibine bırakma kararı aldı.

24.07.2018 19:39  Güncelleme: 00:42

fenerbahçe Başkanı Ali Koç, aralarında oynacakları hazırlık maçının yayın haklarını devrettiği Altınordu Kulübü'ne büyük jest yaptı.

İzmir ekibinden Berke Özer ile Barış Alıcı'yı alan Fenerbahçe Yönetimi, Altınordu'ya jest yapma kararı aldı. Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarının yayıncı kuruluşunun bulunmasına rağmen Altınordu Kulübü'nün kasasına bilet satışının haricinde de para girmesini isteyen Başkan Ali Koç, yayın haklarının da devredilmesi kararını aldı.

ALTINORDU BAŞKANI'NDAN ALİ KOÇ'A TEŞEKKÜR

Altınordu Kulübü Başkan Vekili Barış Orhunbilge, Cuma günü saat 21:00'de İzmir'de Fenerbahçe ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde kendilerine jest yapan Ali Koç ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Başkan Ali Koç'un göreve gelmeden önce olduğu gibi göreve geldikten sonra da Altınordu'ya yakın davrandığını söyleyen Orhunbilge, "Özellikle Barış Alıcı ve Berke Özer'in transferlerinden sonra Fenerbahçe ile yakın dostluğumuz daha da pekişti. Hazırlık maçının hasılatını ve yayın geliri konusunda inisiyatifi bize bırakan Fenerbahçe'ye jestinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Karşılaşmanın TRT 1'den yayınlanacağını açıklayan Orhunbilge, "Karşılaşmadan elde edilecek parayı yeni yıldızlar yetiştirmek için tesislerimize harcayacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç\'tan Altınordu\'ya Büyük Jest

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Altınordu'ya Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Ne komiksiniz: Fb altyapısı iş yapmayınca altınordu altyapısına yönelen beceriksiz fenerbahçe bırakın bu ayakları!! 11 42 Yanıtla
    jkgyhghg: altınordudan başka hangi altyapı iş yapıyor 2 0 Bhh: Çatla hirbooo 2 0
  • JestD: ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON 30 6 Yanıtla
    YAPI KREDİ: Ali Koç Başkan Şampiyonluk yakın Meşaleleri yakın 7 4
  • Asf: Niye bu çekememezlik acaba ? Sizde yapında böyle bir jest görelim bir aç herifler. 30 5 Yanıtla
  • EMEKLI GAZETECI: BASKANA YAKISAN Bir DAVRANIS.. Tarih BUNLARIDA UNUTMAZ SAYIN ALI KOC.. BASKANLIGIN SÜRESINCE TÜRK FUTBOLUNA DEGISIK VARYASYONLAR KATACAGIN ANLASILIYOR.. ALLAH HEP SENINLE HEP YARDIMCIN OLSUN...... GALATASARAYLI..... 26 1 Yanıtla
  • Fenerist : Ha altinordu ha fenerbahce sonucta kardeslerimizi cikarmiyomuyuz kime ne 24 1 Yanıtla
  • Yaşlı FB li: Kimin parasını kime peşkeş çekiyorsun. Altınorduyu çok seviyorsan babayın malından ver. Ne günlere kaldık ya. Görende babasının malını bağışlıyor zannedecek. Gelen gideni aratırmış. 5 19 Yanıtla
    Fenerli : Seni cinconlu seni..... 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement