Fenerbahçe'de Markovic Çelişkisi! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Markovic Çelişkisi!

Fenerbahçe\'de Markovic Çelişkisi!

Fenerbahçe'de Lazar Markovic çelişkisi giderek büyüyor.

09.04.2016 10:57

SPORCOPE DETAY - Fenerbahçe'de Lazar Markovic çelişkisi giderek büyüyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yetenekli oyuncunun sağlık durumu tam bir bilmece haline geldi.

Yaklaşık iki aydır formasından uzak kalan ve Türkiye'de tedavi olmayı kabul etmeyen Sırp oyuncu, İngiltere'ye gitmişti. Tedavi için gittiği İngiltere'den Portekiz'e geçen ve henüz Türkiye'ye dönmeyen Markovic, Fenerbahçe ile idmanlara çıkmamasına rağmen son idmandan gelen haber kafaları karıştırdı.

Sarı lacivertli ekibin Türkiye'de olmayan yıldız oyuncu hakkında "Lazar Markovic kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü" ibaresini kullanması, futbolseverlerin aklında Markovic'in hala Türkiye'de olduğu algısını yarattı.

MARKOVIC'İN KAÇTIĞINI SPORCOPE.COM DUYURDU

En son 5 Şubat'ta oynanan Antalyaspor maçında adalesinden sakatlanan Markovic, İstanbul'da tedavi olmak istememiş ve teknik ekipten izin alarak İngiltere'ye gitmişti.

Sırp futbolcunun Türkiye'den kaçtığını ilk olarak duyuran Sporcope.com, son yaşanan terör saldırılarının ardından Markovic'in Fenerbahçe ve Türkiye'yi tamamen sildiğini ortaya çıkarmış ve yıldız oyuncunun menajeri aracılığı ile bir daha dönmeyeceğini kulübe ilettiğini kamuoyu ile paylaşmıştı.

ERTUĞRUL 1 AYDA DÖNMÜŞTÜ

Markovic'in Fenerbahçe defterini kapattığını gösteren bir başka detay ise sakatlığının beklenenden uzun sürmesi oldu. Yaşadığı adale sakatlığını 3 hafta içinde atlatması gereken Markovic, 2 aydır sahalara dönmedi.

Sarı-lacivertli takımda kaleci Ertuğrul Taşkıran da Markovic gibi adalesinden sakatlanmış ancak Fenerbahçe doktorları tarafından tedavi edilmesinin ardından 1 ay içinde sahalara dönmüştü.

TERRANEO VE PORTO İDDİALARI

Sırp oyuncu, teknik direktör Vitor Pereira'nın yönlendirmesi doğrultusunda Porto Kulübü'nün sağlık heyetindeki uzman bir hekime yaklaşık iki haftadır tedavi oluyor. Buradaki rehabilitasyon merkezinde uzun süredir çalışan genç oyuncunun, yavaş yavaş düzelmeye başlayan sakatlığının yeniden nüksetmesini önlemek için Porto'da kaldığı belirtildi.

Öte yandan Sırp yıldızın tedavi sürecinin beklenenden çok uzamasında geçtiğimiz ay kulüple ilişkisi kesilen sportif direktör Terraneo'nun parmağı olduğu da öne sürüldü. Fenerbahçe doktorlarının '3-4 haftaya seni iyileştiririz' demesine rağmen soluğu Liverpool sağlık heyetinin yanında alan genç yeteneğin aklına giren İtalyan idarecinin, Markovic'i İngiltere'den sonra Porto'ya yolladığı ifade edildi.

Portekiz'deki sürecinde de hiçbir aşama kaydedemeyen Markovic'in İngiltere'den direkt İstanbul'a gelmesi halinde şimdiye dek çoktan iyileşeceği ancak Terraneo'nun kararı sebebiyle sezonu kapattığı iddia edildi.

REKABETİN GERİSİNDE KALDI

Sakatlığından dolayı 11 resmi maç kaçıran Markovic, forma rekabetinin de gerisinde kaldı. Yetenekli isim ligde arka arkaya Kasımpaşa, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar ve Kayseri, Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ve Braga eşleşmeleri ve Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 Amed karşılaşmasında forma giyemedi.

Aynı bölgede forma giyen Nani 38, Alper Potuk 33, Volkan Şen 32 maçta forma giyerken Markovic'in maç sayısı çok gerilerde kaldı. Bu sezon 20 maça çıkan, iki gol ve üç asistlik performans ile oynayan genç kanat oyuncusu, sakatlığı sebebiyle birçok karşılaşmayı kaçırdı.

Liverpool'un 2014 yılında Benfica'dan 25 milyon Euro'ya transfer ettiği Lazar Markovic, sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'ye katılmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Markovic Çelişkisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement