Türkçe röportaj verdi! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Szalai'den maç sonu bomba yorumlar - Son Dakika
Spor

Türkçe röportaj verdi! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Szalai'den maç sonu bomba yorumlar

A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından 2021-2023 yılları arasında Fenerbahçe formasını da giyen Macaristanlı savunma oyuncusu Attila Szalai, basın mensuplarına Türkçe röportaj verdi. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını takip ettiğini anlatan Szalai, "Fenerbahçe'nin her maçını izliyorum. Şampiyonluk bekliyorum. Başarılar bekliyorum inşallah. Güzel günler bekliyorum. Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon" ifadelerini kullandı.

23.03.2024 09:39  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Futbol Takımı, özel maçta deplasmanda Macaristan'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından 2021-2023 yılları arasında Fenerbahçe formasını da giyen Macaristanlı savunma oyuncusu Attila Szalai, basın mensuplarına Türkçe açıklamalarda bulundu.

"ESKİ DOSTLARIMLA KONUŞTUM, MUTLUYUM"

Mücadeleyi değerlendiren Szalai, "Güçlü bir takıma karşı iyi oynadık. Savunmada ve hücumda iyi çalıştık ve kazandık. Çok mutluyuz. Ama biraz yorgunuz. Oyunumuzda son 10 dakikada biraz problem de vardı. Her şey iyi ve güzel gidiyor. Çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye'de çok iyi oyuncular ve çok iyi bir takım var. Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün var. Arda Güler ve İrfan Can Kahveci de var, benim arkadaşlarım. Eski dostlarımla bugün konuştum, mutluyum" dedi.

"FENERBAHÇE GARANTİ ŞAMPİYON"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını takip ettiğini anlatan Szalai, "Fenerbahçe'nin her maçını izliyorum. Şampiyonluk bekliyorum. Başarılar bekliyorum inşallah. Güzel günler bekliyorum. Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon" dedi.

"ALMANYA'DA MUTLUYUM"

Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da kiralık olarak forma giyen savunma oyuncusu, "Almanya'da mutluyum. Çok maç oynamadım ama sıkı çalışıyorum. Daha güzel günler gelecek. Takım arkadaşım Ozan Kabak ile konuştum biraz. Özledim Ozan'ı, kardeşim iyi oynadı" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'DE İYİ BİR ATMOSFER VAR"

Türkiye ve Macaristan'ın EURO 2024'teki hedeflerine dair de konuşan Szalai, "Türkiye'nin çok iyi oyuncuları var. Yeni bir teknik ekip var. İyi çalışıyorlar. İyi bir atmosfer de var. Her şey olabilir. Bizim de zor bir grubumuz var. İnşallah gruptan çıkarız. İyi bir ekibimiz var. Genç bir takımımız var. Her geçen gün çalışıyoruz. Bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Türkçe röportaj verdi! Fenerbahçe\'nin eski yıldızı Szalai\'den maç sonu bomba yorumlar
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Türkçe röportaj verdi! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Szalai'den maç sonu bomba yorumlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Saim Dolanbay: Attila Szalai Başarılar . 98 5 Yanıtla
  • Ömer Baran: Çok kısa sürede olsa 2 yıl da hem türçe hemde o ülkeye bağlılık göstermesi ve insanlığı sanırım atası ATİLLA kaana dayanıyo TÜRKLÜK kanında var başarılar ATİLLA ???????????? 27 1 Yanıtla
  • Mesut Yilmaz: Helal olsun bir gs li olarak tebrik ederim güzel türkçesi ve yorumu için 18 0 Yanıtla
  • Tardun Öztürk: 15 senede hiç Türkçe öğrenemeyen Muslera, 2 senede bu kadar Türkçe öğrenen Szalai’yi izlesin. 0 1 Yanıtla
  • Ankara null: kafaya bakin y.kafasina benziyor 0 0 Yanıtla

Advertisement