Almanya'da işler istediği gibi gitmedi! Ömer Faruk Beyaz için Fenerbahçe iddiası - Son Dakika
Spor

Almanya'da işler istediği gibi gitmedi! Ömer Faruk Beyaz için Fenerbahçe iddiası

Fenerbahçe'nin kendisine sunduğu projeyi reddedip Almanya'ya giden Ömer Faruk Beyaz, Stuttgart tarafından Magdeburg'a kiralandı ancak burada bekleneni veremedi. Genç futbolcunun sarı-lacivertlilere geri dönmek istediği ve menajerler vasıtasıyla Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi.

24.03.2023 12:25  Güncelleme: 13:11

2021 yazında Fenerbahçe'de Ali Koç ve Emre Belözoğlu'nun takımda kalması için seferber olduğu Ömer Faruk Beyaz, sarı-lacivertlileri reddederek Almanya'nın yolunu tutmuştu. Genç futbolcu burada büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

ALMANYA'DA TUTUNAMADI

Stuttgart'ta tutunamayan Ömer Faruk Beyaz, Alman ekibi tarafından daha fazla forma şansı bulabilmesi için Magdeburg'a kiralandı. Ancak 19 yaşındaki futbol burada da beklentilerin çok altında kaldı. Kulüp kiralık sözleşmesini sonlandırırken Beyaz, Stuttgart'a geri döndü.

Almanya'da dünya başına yıkıldı! Ömer Faruk Beyaz için bomba Fenerbahçe iddiası

FENERBAHÇE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Almanya'da yaşadığı büyük hayal kırıklığı sonrası Ömer Faruk Beyaz'ın Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği ve menajerlerin, 19 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilere temasa geçtiği ifade ediliyor.

Almanya'da dünya başına yıkıldı! Ömer Faruk Beyaz için bomba Fenerbahçe iddiası
Almanya\'da işler istediği gibi gitmedi! Ömer Faruk Beyaz için Fenerbahçe iddiası

Son Dakika Spor Almanya'da işler istediği gibi gitmedi! Ömer Faruk Beyaz için Fenerbahçe iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TC Rasım Alagurer: Ben olsam almam kulübün yanından bile geçmesin bence insan büyüklerinin sözünü biraz dinler 4 1 Yanıtla

Advertisement