Fenerbahçe Ülker Mersin'e Şans Tanımadı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker Mersin'e Şans Tanımadı

Fenerbahçe Ülker Mersin\'e Şans Tanımadı

Beko Basketbol Ligi 16. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 87-63 yendi.

26.01.2014 21:12

Beko Basketbol Ligi 16. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 87-63 yendi.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta pota altında Zoric ile bulduğu sayılar Fenerbahçe Ülker, için yeterli olmadı. Theodore, Ali Karadeniz ve Barbour'un basketleriyle üstünlüğü ele alan konuk ekip, ilk periyodu 5 sayı farkla 22-17 üstün geçti.

İkinci çeyrekte savunmasını sertleştiren Fenerbahçe Ülker, rakibinin kolay sayı bulmasının önüne geçerken, özellikle Melih Mahmutoğlu ve Ömer Onan'ın basketleriyle de üstünlüğü ele alarak, farkı kapattı ve 18. dakikada 7 sayılık (37-30) farka ulaştı. Sarı-lacivertliler, devreyi de 39-34 galip tamamladı.

Fenerbahçe Ülker, karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde yaptığı başarılı savunmayla, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne şans tanımadı. Bu periyotta rakibinin yalnızca 6 sayı bulmasına izin veren sarı-lacivertli ekip, Zoric, Preldzic, McCalebb, Bjelica ve Vidmar'ın basketleriyle son çeyreğe girerken, farkı 25 sayıya (65-40) çıkardı.

Başantrenör Obradovic'in Metecan Birsen, Berk İbrahim Uğurlu ve Ayberk Olmaz gibi genç oyunculara süre verdiği son çeyrekte de oyun üstünlüğünü devam ettiren Fenerbahçe Ülker, müsabakadan 87-63 galip ayrıldı. Sarı-lacivertli ekipte süre alan tüm oyuncuların skora katkı yapması dikkati çekti.

Fenerbahçe Ülker: Melih Mahmutoğlu 11, Ömer Onan 12, Bogdanovic 5, Bjelica 12, Zoric 14, McCalebb 6, İzzet Türkyılmaz 2, Emir Preldzic 6, Vidmar 6, Berk İbrahim Uğurlu 4, Metecan Birsen 7, Ayberk Olmaz 2

Mersin Büyükşehir Belediyesi: Theodore 14, Barbour 11, Altan Erol 2, Samardziski 5, Ali Karadeniz 17, Hosbrouck 2, Nusret Yıldırım 10, Buğrahan Tuncer, Tayfun Erülkü, Tibet İlhan 2

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker Mersin'e Şans Tanımadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement