Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Ataşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor Derince Belediyespor Teknik Direktörü Alemdaro...

29.11.2013 14:38

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Ataşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hasan Alemdaroğlu yönetimine gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcular, koordinasyon, pas ve şut çalışması yaptı.

Derince temsilcisinde sakat ve kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.

"Ataşehir'e ilk puan kaybını yaşatacağız"

Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcularının Ataşehir Belediyespor maçına iyi hazırlandığını belirterek, ligde şu ana kadar puan kaybetmeyen bir takımla mücadele edeceklerini söyledi.

Sakat ve kart cezalısı futbolcularının bulunmamasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Alemdaroğlu, "Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Kimsenin beklemediği bir zamanda Trabzon İdmanocağı'nı deplasmanda 1-0 mağlup ettik. Ataşehir Belediyespor'dan puan almak için sahaya çıkacağız. 2 deplasman maçından 4 puan aldık, bu durum futbolcu kızlarımıza moral verdi. Ataşehir Belediyespor ligde şu ana kadar puan kaybetmedi ama biz onlara ilk puanı kaybettireceğiz. Daha önce de onları yenmiştik" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement