Futbol: Spor Toto 2.lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2.lig

Futbol: Spor Toto 2.lig

İnegölspor'da, Oğuz Kocabal ile Çağdaş Topal'ın sözleşmeleri birer yıl uzatıldı.

13.06.2013 20:32

- İnegölspor'da, Oğuz Kocabal ile Çağdaş Topal'ın sözleşmeleri

birer yıl uzatıldı

Kulüp tesisinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan İlhan Korkmaz, oyuncuları Çağdaş ve Oğuz ile tekrar anlaştıklarını belirterek, " Berkay, Ferit, Çağdaş ve Oğuz ile görüştük. Bu 4 kardeşimizden Çağdaş ve Oğuz'la net bir şekilde anlaşmaya varıldı. Birer yıl sözleşmelerini uzattık. Berkay'la şu anda anlaşamadığımız gözüküyor. Tabii önümüzdeki günler ne getirir bilemiyorum. Ferit kardeşimiz de bizden 1 gün süre istedi. İnşallah onunla da olumlu ya da olumsuz neticeyi en kısa sürede alacağız"dedi.

Oğuz Kocabal ise İnegölspor'da şampiyonluk ve play-off heyecanı yaşadığını dile getirerek, "Öncelikle başkanımıza, yönetici ağabeylerimize, İsmail Güldüren'e teşekkür ediyorum. Bugün görüşmeye davet ettiler. Tekrar anlaşmaya vardık. 2 senedir buradayım. Şampiyonluk yaşadım. Bu sene play-off oynadık. Hayırlısıyla inşallah bu senede şampiyon oluruz" diye konuştu.

İnegölspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden Çağdal Topal da "Kulübümde tekrar kaldığım için mutluyum. Başkanımız, yöneticilerimiz, İsmail ağabey bize güvenip tekrar bu camiada tekrar bizimle beraber olmak istedi. Görüştük. Başkanımız sağolsun çok olumlu yaklaşımda bulundu. Her iki tarafa da hayırlı olurlu olsun" ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement