Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Turgutluspor Teknik Direktörü Basetemur: "Herkes bu takımın oyuncusudur, hal ve hareketlerine dikkat edecek" Mehmet Albayrak, sakatlığı nedeniyle 2 ay forma giyemeyecek

26.10.2013 18:32

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor'un teknik direktörü Burhanettin Basatemur, takımdaki herkesin hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Basetemur, 1-1 sonuçlanan Çankırıspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, takımının son 3 maçta aynı şeyleri yaşadığını belirtti. Karşılaşmada, ikinci golü bulamadıklarına değinen Basatemur, "Rahat bulabileceğimiz ikinci golü atamadık. Hiç pozisyon vermediğimiz takıma bir duran topla beraberlik verdik maalesef. Son derece üzücü. Bu takıma puan vermemiz çok üzücü. Kendi adımıza çıkaracağımız dersler var. Tabii ki önlemler alacağız" dedi.

Emre'nin oyundan çıkarken sinirlenmesi ve formasını atmasını da değerlendiren Burhanettin Basatemur, "Herkes bu takımın oyuncusudur, hal ve hareketlere dikkat edecek. ya bizim gibi kalacak ya da beğenmiyorsa gidecek. Kimse oyundan çıkmaz diye kural yok. Kendi içimizde halledeceğiz. Kimsenin kimseden farkı yok. Herkes burada eşit. Diğer oyuncular gibi buradaki kurallara uyacak" diye konuştu.

Albayrak 2 ay sahalarda yok

Öte yandan, Çankırıspor maçının 52. dakikasında sakatlanıp hastaneye kaldırılan golcü futbolcu Mehmet Albayrak'ın, sol kaval kemiğinde iki kırık olduğu belirlendi. Ayağı alçıya alınan futbolcu, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ambulansla kulüp binasına getirilen Mehmet Albayrak'ı Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, kulüp başkanı Burçin Ayarcı, genel kaptanı Ender Özkaya ile takım kaptanı Emre Toraman ziyaret etti.

Kulüp doktoru Oktay Durmuş, "Futbolcumuzun girdiği mücadelede rakip kalecinin sert müdahalesi sonucu sol kaval kemiğinde iki kırık meydana geldi. Oyuncunun tamamen sahaya dönmesi 2 ayı bulacak" dedi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement