Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi kiraladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi kiraladı

Galatasaray, Tanguy Ndombele\'yi kiraladı

Galatasaray, Tottenham Hotspur'dan Tanguy Ndombele'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Ndombele, imza töreninde Galatasaray ile başarı kazanmak için savaşacağını söyledi.

05.09.2023 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Tottenham Hotspur'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Tanguy Ndombele, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Galatasaray ile birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım" dedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'dan 1 yıllığına satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya vardığı Tanguy Ndombele ile sözleşme imzaladı. Dün İstanbul'a gelen 26 yaşındaki futbolcu bugün hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Ndombele, "Galatasaray'da olduğum, burada oynayacağım için çok mutluyum. Bakambu ile arkadaşız, kulüp hakkında iyi şeyler söyledi. Şampiyonlar Ligi en iyilerin yeri; grubumuz zor gibi görünse de en iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Bana göre Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray. Birçok arkadaşımdan da bunu duydum. Galatasaray ile birçok başarı kazanmak istiyorum ve bunun için savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Fransız futbolcu, Galatasaray'ın bugün UEFA'ya gönderdiği Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement