Galatasaraylı Lucas Ontivero'yu Kamptan Kovdular - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Lucas Ontivero'yu Kamptan Kovdular

Galatasaraylı Lucas Ontivero\'yu Kamptan Kovdular

Cagliari kulübüne kiralanacağı yönünde G.Saray'ın resmi bir açıklama yapmadığı Arjantinli oyuncu, İtalyan ekibinin hazırlık kampına katılmak istedi ama ret cevabı aldı.

24.07.2014 09:22  Güncelleme: 09:56

Galatasaray'ın Werder Bremen'e imza atan ve FIFA'lık olduğu Hajrovic'ten sonra Lucas Ontivero da firari çıktı.

ONTIVERO'YA RET CEVABI

Cagliari Kulübüne kiralanacağı yönünde Galatasaray'ın resmi bir açıklama yapmadığı Arjantinli oyuncu, İtalyan ekibinin hazırlık kampına katılmak istedi ama ret cevabı aldı.

"KAMPA KATILAMAZSIN"

Cagliari Kulübü'nün yöneticisi Maroccu, "Galatasaray ile görüştük ama transfer olmadı. Ontivero bu görüşme bitmeden bizim kampımıza geldi. Kendisine 'Biz transferi doğru yoldan yaparız, sen de gereken neyse onu yap. Galatasaray'ın futbolcusuyken bizim kampa katılamazsın' dedik ve yolladık" diye konuştu.

AB PASAPORTU OLMADIĞI İÇİN İSTENMEDİ

Resmi imza yokken Cagliari kampına giden ve İstanbul'a geri gönderilen Ontivero'nun Avrupa Birliği pasaportu olmadığı için Serie A kulübü tarafından istenmediği öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Lucas Ontivero'yu Kamptan Kovdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • babahamdi: cincona bak içler acısı 5 27 Yanıtla
  • isco: bir gün caglıarı de eğer elden çıkarırsa gs de pişman olacak. bu çocukta iş var. 18 4 Yanıtla
    IK: sen nerenle okuyosun bu haberleri anlamıyorum. transfer olmadı diyor sen ne diyosun 0 0 İsco: Ik sen nerenle okuyorsun benim yorumu. bende diyorumki gs ilerde elden çıkarırsa pişman olur diyorum. ne içtin ik 0 0
  • gürkan: bu nasıl bi yönetim anlayışı, nasıl futbolcudan anlamak , nasıl transfer rezaleti , kendi paralarını bu kadar rahat çar çur etmezler , nasıl rahat uyuyorlar bu . o kısmı yazmaya terbiyem müsade etmez. pes vurdum duymazlıga. 16 3 Yanıtla

Advertisement