Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 11. hafta maçında Beşiktaş RMK Marine, kendi evinde ağırladığı Galatasaray’a 79-51 mağlup oldu.

22.02.2015 17:48

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 11. hafta maçında Beşiktaş RMK Marine, kendi evinde ağırladığı Galatasaray'a 79-51 mağlup oldu.

Garanti Tekerlekli Sandalya Basketbol Ligi 11. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Beşiktaş RMK Marine, Süleyman Seba Spor Salonu'nda son 8 yılın şampiyonu Galatasaray'ı ağırladı. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılılar, üst üste bulduğu sayılarla ilk periyotu 26-9 önde kapattı. İkinci periyota da etkili oyununu sürdüren Galatasaray, rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyerek farklı 24 sayıya kadar çıkardı ve devreye 44-20'lik skorla önde girdi.

Beşiktaş RMK Marine, 3. periyotta farkı kapatma çabalarına rağmen pota altındaki şansları değerlendiremedi. Galatasaray, bu periyotta da farkı koruyarak son periyota 58-37'lik skorla önde girdi. Son periyotta da kontrollü oyununu sürdüren sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı 28 sayı farkla 79-51 kazandı ve ligde namağlup liderliğini sürdürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement