Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı

Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, İnegölspor ile oynanması planlanan maça çıkmadı. TFF yetkilileri ile hakemler, yaptıkları toplantı sonrası stattan ayrıldı.

27.01.2019 14:09  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor ile yapması planlanan 19. hafta mücadelesine çıkmadı.

Gaziantep Stadı'nda oynanması planlanan maç için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, tüm hazırlıklarını tamamladı. Ancak karşılaşmanın başlama saati olan 13.00 itibarıyla Gaziantepspor'un maç kadrosunu federasyona bildirmemesi nedeniyle TFF yetkilileri ile hakemler Erdem Temel, Kürşathan Akın ve Güner Mumcu Taştan, saha ortasında toplantı yaptı. Ev sahibi ekibin maça çıkmaması üzerine oynanamayan karşılaşma ile ilgili kararı TFF verecek.

Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı

Bu arada karşılaşma için hazır bekleyen İnegölspor oyuncuları ve emniyet görevlileri stattan ayrıldı.

TAKIM HAFTA İÇİ LİGDEN ÇEKİLME KARARI ALMIŞTI

33 puan silme cezası alan ve ligde geride kalan 18 haftada eksi 22 puanla son sırada bulunan Gaziantepspor'da kulüp yönetimi, hafta içerisinde "Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına, kulübümüz TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır." şeklinde açıklama yayınlamıştı.

Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı

NİĞDE ANADOLU MAÇINA DA ÇIKILMAZSA LİGDEN DÜŞÜRÜLECEK

TFF yetkilileri, Gaziantepspor'un durumunun gelecek hafta iç sahada oynanması planlanan Niğde Anadolu maçıyla belli olacağını ifade etti.

Gaziantepspor, söz konusu müsabakaya da çıkmaması durumunda statü gereği bir alt lige düşürülecek.

Borçları nedeniyle sezon sonunda geçerli olmak üzere küme düşürülme cezası bulunan Gaziantepspor, bu sezon da küme düşmesi durumunda yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek.

Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • OBJEKTİF: HELAL OLSUN BE .ÇALIŞKAN ŞEHRİMİZ LÜZUMSUZ GAYESİZ HAYATA HİÇ BİR KATKISI OLMAYAN ÜSTELİK GÜNLÜK YAŞAMIN VAKİTLERİNİ İSRAF ETTİREN BİR ANGARYAYA NOKTA KOYMUŞ .TEBRİK EDERİM GAZİ ANTEP .BURSA KOCAELİ KAYSERİ ADANA DİYARBAKIR ANKARA İSTANBUL KONYA MALATYA HANGİ BİRİNİ SAYAYIM EKONOMİNİN ORTA DİREKLERİ HEPİNİZİ GAZİ ANTEP İN KARARINA UYMANIZI TEMENNİ EDİYORUM . 17 4 Yanıtla
    GS LI: GERİZEKALI SENİ. NEYMİŞ, OBJEKTİFMİŞ. 1 2
  • HARUN: YEDİLER,YEDİLER,ÇALDILAR,VİLLALAR SATIN ALDILAR,YURT DIŞINDA TATİLE GİTTİLER,İŞYERLERİ KURDULAR, EN SONUNDA BEYEFENDİ OLDULAR,SÜSLÜ KRAVAT TAKTILAR KÖŞEYİ DÖNDÜLER,TAKIMIN HİÇ OLMASI KİMİN UMURUNDA. 12 0 Yanıtla
  • cb: 33 puan silmek ne demektir yaaa yuh!!!!! yılların güzide kulubü ne hale getirilmiş yazık!! yönetim doğru karar almış haftaiçi bence ne gerek var daha bu kadar cezadan sonra sahaya cıkmaya 8 2 Yanıtla
  • Antepli: Bir zamanlar UEFA da olan Gaziantepspor Avrupa ya kafa tutan şimdi ise amatör ligde bu duruma düşürenler utansın gerçi bu zamanda utanma yok 8 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: TFF UTANMALI ...DENETİM YOK KEYFİ KEDER YÖNET TFF KOLTUĞUNU KORUSUN OLACAGI BU TAKIMLAR BATIK .. 5 0 Yanıtla
  • berk: o tupcunun ALLAH belasını versın ne hale getırdı futbolu 4 0 Yanıtla
  • Sertaç: Her sivrilen oyuncunu da satmayacaksın,para kazanmak uğruna oynayacak oyuncu kalmadı. 4 0 Yanıtla

Advertisement