Gediz'de Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Gediz'de Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Gediz\'de Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapılan yatırımlar tek tek yükselmeye devam ederken, yakın zamanda bitirilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçe merkezinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Akçadurak, gençlerin spora aktif katılımını teşvik etmek ve sağlıklı bir toplum oluşumuna katkı sağlamak amacıyla spor yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

30.09.2023 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapılan yatırımlar tek tek yükselmeye devam ederken, yakın zamanda bitirilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Bu çerçevede Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, sürekli yatırımları yerinde inceleme ve bilgi almak adına inşaatları ziyaret ediyor. Akçadurak son olarak ilçe merkezinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Akçadurak; "Geleceğimiz olan gençlerimizin spora aktif katılımını teşvik etmek, sporu bir yaşam tarzı olarak benimsetmek, sağlıklı ve güçlü bir toplum oluşumuna katkı sağlamak amacıyla spor yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gençlerimize her türlü imkanı sağlayarak, ilçemizi spor tesisleri ve kütüphaneler ile donatıyoruz. Gençlerimizin talep ve beklentileri yönünde onlara yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz" dedi.

Başkan Akçadurak'a AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gediz'de Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement