Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, Silivri'de Başlıyor - Son Dakika
Spor

Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, Silivri'de Başlıyor

Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, Silivri\'de Başlıyor

Silivri Belediyesi Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, 30 Haziran 2012 Cumartesi Günü Kavaklı Mahalle Stadı'nda gerçekleşecek.

27.06.2012 15:42

Silivri Belediyesi Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, 30 Haziran 2012 Cumartesi Günü Kavaklı Mahalle Stadı'nda gerçekleşecek.

Lütfü Arıcıoğlu'nun Güreş Ağası olacağı, 250'ye yakın güreşçinin kol bağlayacağı Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, 30 Haziran 2012 Cumartesi Günü Kavaklı Ek Hizmet Binası önünde başlayarak, Kavaklı Mahalle Stadı'nda gerçekleşecek.

YENİCİ MEHMET'İN HEYKELİ DİKİLECEK

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından, Yenici Mehmet Pehlivan'ın anısına yaptırılan heykelin açılışı da aynı gün gerçekleşecek. Silivri Belediye Başkanı Işıklar, 30 Haziran 2012 Cumartesi Günü 11.00'de başlayacak olan Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne tüm Silivri halkını davet ederek, "Ata sporumuz olan güreşlere her geçen yıl daha da kapsamlı organizasyonlar düzenliyoruz. Genç nesillere güreş gibi önemli bir sporun aşılanması adına ciddi bir etkinliği gerçekleştireceğiz. Türkiye'nin en önemli baş pehlivanları Silivri Kavaklı mahallesinde kıran kırana müsabakalar gerçekleştirecek. Yediden yetmişe her vatandaşımızı bu etkinliğe bekliyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Geleneksel Yenici Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşleri, Silivri'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement