Genç Güreşçiler, Milli Takım İçin Mindere Çıktı - Son Dakika
Spor

Genç Güreşçiler, Milli Takım İçin Mindere Çıktı

Genç Güreşçiler, Milli Takım İçin Mindere Çıktı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Elazığ’da düzenlenen ve üç gün sürecek olan Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası başladı.

10.04.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Elazığ'da düzenlenen ve üç gün sürecek olan Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası başladı.

Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası Elazığ'da başladı. Yakup Kılıç Spor Salonu'nda başlayan ve 3 gün sürecek müsabakalarda genç güreşçiler milli takım kampına katılabilmek için ter dökecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar'ın da katıldığı şampiyonada farklı şehirlerden 320 sporcu yarışacak.

Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve müsabakalardan sorumlu hakem İbrahim Cüceoğlu, yeni kuralların uygulanacağı müsabakaların önemine dikkat çekti. Cüceoğlu, "Türkiye Güreş Federasyonu final programında yer alan Yıldızlar Grekoromen Türkiye Şampiyonası 10-12 Nisan tarihleri arasında Elazığ'da yapılıyor. Bu şampiyonada gruplar sonucunda ilk 10'a giren 320 güreşçi katılıyor. Bu müsabakalar sonunda sıkletlerinde ilk 5'e giren güreşçiler milli takım kampına çağrılacak ve Avrupa şampiyonasına hazırlık takımını oluşturacaklar. Bu şampiyonanın bizim için önemi yıldızlar ve gençlerde grekoromen stilde yeni uygulanan kuralları burada uyguluyoruz. Bu da güreşi biraz daha dinamik ve canlı yapıyor. Umarım bu kurallarla beraber Türk güreşi grekoromende ve Dünya güreşi grekoromende seyredilebilir ve düzenli bir seviyeye gelecek" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Güreşçiler, Milli Takım İçin Mindere Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement