Gençler Hayata Spor ile Tutunacak - Son Dakika
Spor

Gençler Hayata Spor ile Tutunacak

Gençler Hayata Spor ile Tutunacak

Ordu’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı’ndan yararlanmaya hak kazanan Volkan Spor Kulübü’nün ‘Hayata spor ile tutunan gençler’ projesi başladı.

29.09.2017 16:23

Ordu'da Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2016 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı'ndan yararlanmaya hak kazanan Volkan Spor Kulübü'nün 'Hayata spor ile tutunan gençler' projesi başladı.

Altınordu ilçesinde taekwondo, yüzme, tenis, voleybol ve kick boks olmak üzere 5 dalda gerçekleştirilecek proje hakkında açıklamalarda bulunan Volkan Spor Kulübü Başkanı Savaş Özcan, 14-18 yaş bayan ve erkek olmak üzere toplamda bin sporcu yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Gençlerin varolan yeteneklerinin ortaya çıkarılması, madde bağımlılığının önüne geçilmesi, başlamış olanlarında spor yolu ile rehabilite edilmesini amaçladıklarını dile getiren Özcan, "Bu proje ile gençlerin kendi yaş grupları ile etkileşimini maksimum düzeye çıkarılmasını, seminer, gezi, piknik, at binme, sinema ve bisiklet turları gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle toplumla kaynaşmalarını hedefliyoruz. Bu projemizin gerçekleşmesinde bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'a teşekkür ederiz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençler Hayata Spor ile Tutunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement