Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u konuk edecek - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u konuk edecek

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası\'nda Trabzonspor\'u konuk edecek

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor'u konuk edecek olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına başladı. Ahlatcı Çorum FK maçında görev alan futbolcular yenilenme antrenmanı yaparken, diğer oyuncular saha çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde yapılan idman, ısınma koşusu, koordinasyon çalışması ve çift kale maçla sona erdi. Başkent ekibi, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

05.02.2024 19:14  Güncelleme: 06:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 8 Şubat Perşembe günü Trabzonspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-siyahlı kulübün açıklamasına göre, ligde dün Ahlatcı Çorum FK ile oynanan maçta görev alan futbolcular yenilenme antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise saha çalışması gerçekleştirdi.

Teknik direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan idman, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Çeşitli pas organizasyonlarında bulunan oyuncular, daha sonra MAS koşusuna (Maksimum aerobik hız) geçti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Başkent ekibi, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u konuk edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement