Göztepe'den Çifte Hamle - Son Dakika
Spor

Göztepe'den Çifte Hamle

Göztepe\'den Çifte Hamle

Manisaspor'dan İsmail Köse'yi alarak transferde siftah yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe, Gaziantepspor'dan kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ve Medipol Başakşehirli stoper Gençer Cansev'le de anlaşma zemini arıyor.

04.01.2016 11:43

Manisaspor'dan İsmail Köse'yi alarak transferde siftah yapan PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe, Gaziantepspor'dan kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ve Medipol Başakşehirli stoper Gençer Cansev'le de anlaşma zemini arıyor. Gaziantepspor'un ikinci yarı hazırlık kampına katılmayan İsmail'i sezon sonuna kadar kiralamayı planlayan sarı kırmızılılar, Gençer'i ise bonservisiyle almak istiyor. 2

futbolcuyla da görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Sportif CEO Barış Güçlü, "Şu an resmi bir anlaşma yok. Ancak temaslarımızı hızlandırıp, transferleri sonlandırmak için çabalıyoruz. Önümüzdeki günlerde iki futbolcunun durumu netleşecek" açıklamasını yaptı.

İzmir doğumlu olan 25 yaşındaki İsmail Haktan futbola Balçovaspor'da başladı. Ardından Bursaspor'da profesyonel olan oyuncu Denizlispor, Şanlıurfaspor, Boluspor ve Gaziantepspor formalarını terletti. Süper Lig'de 26, PTT 1'inci Lig'de 94 maça çıkan İsmail 16 gol attı. Küçükköyspor'da kariyerine başlayan 27 yaşındaki Gençer de Kartalspor, Giresunspor, Boluspor ve Başakşehir'de görev yaptı. İlk yarıda Medipol Başakşehir'de 1 maça çıkan stoper çeşitli kategorilerde 7 defa milli oldu.

Göztepe'nin listesinde Antalyasporlu Diarra, Akhisar Belediyesporlu LuaLua, Elazığsporlu Serdar, Fenerbahçeli Hakan, Kasımpaşalı Kerem ve Ferhat ile Galatasaraylı Oğuzhan da yer alıyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Göztepe'den Çifte Hamle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement