Göztepe-Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Göztepe-Orduspor Maçının Ardından

Göztepe-Orduspor Maçının Ardından

Göztepe Antrenörü Ümit İnal, Orduspor'u 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atladıklarını maçta iyi oynadıklarını ve bu futbolu ligde de sürdürmek istediklerini söyledi.

28.11.2012 18:44

Göztepe Antrenörü Ümit İnal, Orduspor'u 1-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atladıklarını maçta iyi oynadıklarını ve bu futbolu ligde de sürdürmek istediklerini söyledi.

Ümit İnal, 4 gün önce yaşadıkları travma sonrası bu maçı oynamanın kolay olmadığını belirterek, "Bu galibiyet çok iyi moral oldu bize. Önümüzde lig maçı bizim için çok daha önemli. Maça gelirsek Süper Lig takımına karşı mücadele ettik ve daha üstün oynadık. İlk yarı kötü oynadığımız maçı ikinci yarıda almasını bildik. Buradaki iyi futbolumuzu ligde de devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Göztepeli oyuncu Ali Kuçik, "Maçın zorlu gececiğini biliyorduk. Sonuçta Süper Lig'den bir takım. Biz de maçı kazanmak için iyi hazırlandık. Ligde kötü oynadığımızın farkındayız. 1461 maçında da bu hafta galip gelerek üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Oyuncu Şamil Ünal, "Şuan ligde kötü bir gidişatımız var. 13 hafta boyunca istenileni veremedik.

Orduspor maçı çıkış maçımız olacağını biliyorduk. Orduspor'u yendiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, "Aslında kupayı hak ederek veda ediyoruz. Rakip takım daha iyi oynadı. Maçta daha az forma giyen oyunculara şans verdik. Oyuncu değişikliklerden sonra daha iyi oynamaya başladık fakat maçı kazanamadık" dedi.

Ordusporlu oyuncu Abdülkadir Kayalı, "Göztepe'yi galibiyet için tebrik ederim. Maçın kırılma anı bence Nizamettin pozisyonuydu. Arkadaşımızın pozisyonunda penaltı verilseydi daha farklı olurdu. Zaten pozisyonun geri dönüşünde de Göztepe gol attı" diye konuştu.

Oyuncu Murat Torun, "Orduspor taraftarından yenilgi için özür diliyorum. Göztepe bize göre daha iyi oynadı. Galibiyetleri için tebrik ederim" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe-Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement