Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı - Son Dakika
Spor

Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Türkiye Kupası'ndan elendiği maç sonrası trafikte yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu ortaya çıktı.

06.03.2024 20:25  Güncelleme: 20:42

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilip Türkiye Kupası'ndan elendiği maç sonrası trafikte yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen 4 şüpheli yakalandı.

MAÇ SONU KEREM'İN YOLUNU KESTİLER

Fatih Karagümrük maçının ardından evine doğru otomobiliyle yola çıkan Kerem Aktürkoğlu, bir başka otomobilin içinde bulunanlarla Haliç köprüsü üzerinde başlayan Zeytinburnu'nda sonlanan yol verme tartışması yaşamıştı. Şüpheliler, Zeytinburnu'nda, Kerem Aktürkoğlu'nu yolunu keserek durdurmuşlardı. Otomobilin içinde bulunan 4 kişi ile Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü tartışma yaşanırken, olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti.

Günler sonra yakalandılar! Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı

Yaşanan olay sonrası Aktürktoğlu'nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis yaptığı incelemede, olaydan sonra kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalandı. Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler K.D.(22), M.K.(37), S.T.(36) ve A.O.(39) olayla ilgili sorgulandı.

Günler sonra yakalandılar! Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı
Günler sonra yakalandılar! Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı

HEPSİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu belirlendi. Şüphelilerden M.K.'nin daha önceden huzur bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan 7 suç kaydının olduğu belirlendi. Diğer şüpheli S.T.'nin ise uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye atmak, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 7 suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli A.O.'nun ise daha önceden taksirle adam öldürmek, uyuşturucu bulundurmak, görev yaptırmaya engel olmak, hırsızlık suçlarından 7 kez gözaltına alındığı belirlendi. Şüpheli K.D.'nin ise tehdit suçundan bir kez gözaltına alındığı ortaya çıktı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kerem Aktürkoğlu\'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı

Son Dakika Spor Kerem Aktürkoğlu'nun yolunu kesen trafik magandaları suç makinesi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ali Kublay: Suç kayıtları bir tane arttı neye yaradiki yaşasın adalet yaşasın demokrasi yaşasın insan hakları emeği geçen tüm hukukçu larimizin geçmişleri yad edilir 136 7 Yanıtla
  • Volkan Çağdaş: İşimizde gücümüzde ailemizi geçindirmeye çalışıyoruz. Bunlar gibileri karşınıza çıkıyor. Olmayan adaleti oldursam adamdan sayıp hayatımızı karartırlar görmezden gelsem tepemize çıkar aileme zarar verirler. Ne desem tutup ceza verirler sussam verem olurum. 101 2 Yanıtla
    Mert Markaloglu: Sabır volkan bey sabır başka elden birşey gelmiyor 2 0
  • Emre Acar: Adalet Kerem başka mı işliyor nekadar suç işlerle işlesinler ters kelepçeli yakalanıncaya kadar Galatasaraylıyım hiçbir sabıka kaydım yok neolmus yani Bizide tartışsak bizede böyle davranacaklardı bizi tehdit edenlere karakolda çay verdiklerini gördük polis suçluyu suçsuz seçmez mülki görevlerini yapıyor gözüyle baktık 8 8 Yanıtla
  • Özgür Özer: Bunları ve bunlar gibileri serbest bırakanlarında başlarına musallat olmaları dileği ile… 1 0 Yanıtla
  • Fevzi Kocakulak: FB OTOBÜSÜNÜ KURŞUNLAYANLAR NİYE BULUNMAZ Kİ…? 1 0 Yanıtla

Advertisement