Hacıosmanoğlu'nun Açıklamaları - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu'nun Açıklamaları

Hacıosmanoğlu\'nun Açıklamaları

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, , 3 Temmuz sürecinin Türk futbolunda bir milat olabileceğini ama bunun değerlendirilemediğini belirterek “Ülkenin iktidarı, muhalefeti, ayrım yapmadan Fenerbahçe'nin 20 milyon taraftarı var diye, oy kaybım olur düşüncesi ile açıklama yapıyorlar.

23.01.2014 14:01

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,, 3 Temmuz sürecinin Türk futbolunda bir milat olabileceğini ama bunun değerlendirilemediğini belirterek "Ülkenin iktidarı, muhalefeti, ayrım yapmadan Fenerbahçe'nin 20 milyon taraftarı var diye, oy kaybım olur düşüncesi ile açıklama yapıyorlar. Trabzonspor'un mağduriyetini dile getiren hiç kimse yok" dedi.

Dün akşam ulusal bir televizyon kanalında katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Türk futbolu 3 Temmuz'da kendisini temizleyebilirdi, bu fırsatı kaçırdık. Herkes daha önce de oldu diyor. Teknoloji gelişiyor. Eskiden polis çeviriyordu, polisi tanıyorsan veya iyi konuşursan gidiyordun. Şimdi radar çekiyor fotoğrafı evine yolluyor. 3 Temmuz'da radar sistemi kuruldu, radara yakalandılar. Daha önce yok muydu, vardı ama sistem yoktu. Yargıtay'ın kararının açıklanacağını biliniyordu. Fenerbahçe Başkanı, 'ben cezamı yatmaya geliyorum' diye kahraman gibi geliyor. Bu ülkenin mihenk taşlarından biridir Trabzon. Ülkenin iktidarı, muhalefeti, ayrım yapmadan Fenerbahçe'nin 20 milyon taraftarı var diye, oy kaybım olur düşüncesi ile açıklama yapıyorlar. Trabzonspor'un mağduriyetini dile getiren hiç kimse yok" diye konuştu.

"Bu konu içimizde hallolsun Türkiye'ye yaptırım gelmesin diyoruz ama ne yazık ki futbolu yönetenler bunu idrak etmek istemiyorlar" diyen Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Biz bu çabamızı gösterelim. Yarın Türk futbolunun alacağı zararlardan suçluluk duymayacağız. Derdimiz kupa felan değil, kirli düzenin temsilcilerinin direncini kırmazsanız, biz çabuk unutan insanlarız. 2-3 sene geçtikten sonra herkes unutur yine yapar. Şike meşru bir olaymış gibi niye ceza alsın deniyor. Olay sadece kupa değil, baktığınız zaman Trabzonspor'un trilyonlarını çalıyorsunuz. Bunun cezası 3 sene 5 sene değil, trilyonlar çalıyorsunuz daha fazla olmalı. Bu trilyonların karşılığında bir yerlere zarar veriyorsanız bunun cezasını çekmek zorundasınız" şeklinde konuştu.

Transfer çalışmalarını da değerlendiren Hacıosmanoğlu, Maxi Lopez'in kendilerine uygun bir futbolcu olmadığını belirterek, "Başka görüşmeler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Gomis ile görüşmeler de yaptık. Demba Ba ile anlaşmıştık. Kulübüyle de anlaştık ancak son maçta Torres sakatlandı ve Mourinho, Demba Ba'yı göndermekten vazgeçti. Yoksa imza attırmıştık. Hem oyuncu hem de kulübü bu transfere onay vermişti. Ancak süreç devam ediyor. Torres'in durumu ciddi değilse bu transferi bitireceğiz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu'nun Açıklamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement