İlk Hayalimi Gerçekleştirdim" - Son Dakika
Spor

İlk Hayalimi Gerçekleştirdim"

İlk Hayalimi Gerçekleştirdim"

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Lucas Ontivero, sarı-kırmızılı formayı giyerek ilk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

06.02.2014 14:36

Galatasaray rahat kazandı

Ontivero, GS TV'ye yaptığı açıklamada, her futbolcunun hayalleri olduğunu belirterek, "Galatasaray formasını giymek benim için ilk adımdı. İlk hayalimi gerçekleştirdim. Hedefim burada çok iyi şeyler başarabilmek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da tecrübeli futbolcularla yan yana oynayacak olmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu kaydeden Arjantinli futbolcu, "Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi oyuncular futbol dünyasında birer fenomen. Onların yanında çalışma imkanım var, o yüzden çok mutluyum" şeklinde konuştu.

"Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istiyorum"

Sarı-kırmızılı takımdaki hedefleriyle ilgili de konuşan Ontivero, "Galatasaray'da oynayan herkesin olduğu gibi benim de hedefim bu kulüpte şampiyonluklar yaşamak. Burada kupalar kazanarak kulübümü ve taraftarları mutlu etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Kendimi evimde gibi hissediyorum"

Mancini'den fikstür eleştirisi

Takım arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladığını ifade eden genç futbolcu, "Galatasaray ile ilk maçıma çıktım. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Beni çok iyi karşıladılar, hiçbir zorluk çekmedim. Onların yanında kendimi evimde gibi hissediyorum" diye konuştu.

Florya'da kendisini çok güzel bir ortamda bulduğunu vurgulayan Ontivero, şunları söyledi:

"Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sadece A takımda değil altyapıda da çok güzel bir ortam var. Tesislere denenmek için ilk geldiğimde, gerek çalışanlar olsun gerek altyapıdaki oyuncular olsun beni inanılmaz iyi karşılamışlardı. O yüzden şu an burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü burada kendimi evimde gibi hissediyorum."

"Tevez'i örnek alıyorum"

Arjantinli golcü Carlos Tevez'i örnek aldığını belirten 19 yaşındaki futbolcu, "Benim idolüm kesinlikle Tevez. Arjantin'de yetiştiğim yerde herkesin idolü Tevez'dir. Benim de çocukluğumdan bu yana idolüm kendisidir" yorumunda bulundu.

Veysel'in ilk gol sevinci

Kaleye yakın oynamayı ve gol atmayı seven bir oyuncu olduğunu ifade eden Ontivero, Tokatspor maçında yaşadığı sakatlığın ciddi olmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Oyun stilimle ilgili Tokatspor maçında da biraz fikir sahibi olmuşsunuzdur. Kaleye yakın oynamayı ve gol atmayı seven bir oyuncuyum. Dünkü maçta küçük bir sakatlığım oldu. Bir aydır futbol oynamıyordum, yorgunluktan kaynaklanan bir adale sakatlığı ama çok önemli bir sakatlık değil."

Tokatspor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonuyla ilgili de konuşan genç futbolcu, "Bunlar maç içinde olabilecek şeyler. Bazen bu tip pozisyonlar görülemeyebiliyor. Ancak benim şutumdan ziyade önemli olan dünkü galibiyetti" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İlk Hayalimi Gerçekleştirdim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement