İncirliova Belediyespor, evinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

İncirliova Belediyespor, evinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup oldu

İncirliova Belediyespor, evinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor\'a 2-0 mağlup oldu

İncirliova Belediyespor, evinde oynadığı maçta Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 2-0 yenildi. Sezon başından bu yana evinde oynadığı dört maçta sadece 1 puan toplayabilen İncirliova Belediyespor, taraftarını üzdü.

25.11.2023 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediyespor, evinde ağırladığı Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Sezon başından bu yana evinde 4 maça çıkan laleler 1 puan bile toplayamayıp taraftarını üzdü.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta yedinci haftasında İncirliova Belediyespor, evinde Antalya temsilcisi Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'u konuk etti. İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadı'nda oynanan karşılaşmaya kötü başlayan kırmızı beyazlılar 10'da Ozan Şamiloğlu ve 11'de Mustafa Altun'un attığı gollere engel olmadı ve devre arasına 2-0'lık skorla üzgün girdi. İkinci yarıda rakip kalede etkili olmaya çalışan Aydın temsilcisi, yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Evinde ve taraftarının önünde oynamanın avantajını kullanamayan İncirliova, ligdeki beşinci mağlubiyetini alarak 6 puanda kaldı. Sezon başından bu yana evinde oynadığı dört maçta Sökespor'a 1-0, Manavgat Belediyespor'a 3-0, Yatağanspor'a 1-0 ve son olarak Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup olan Aydın temsilcisi taraftarının yüzünü bir türlü güldüremedi. Aydın'dan galibiyetle ayrılan Kırkgöz Döşemealtı ise puanını 13'e çıkardı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İncirliova Belediyespor, evinde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor'a 2-0 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement