İnegöl Belediyespor Duraklamaya Girdi - Son Dakika
Spor

İnegöl Belediyespor Duraklamaya Girdi

İnegöl Belediyespor Duraklamaya Girdi

İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Bir duraklamaya girdik. Beşiktaş maçı ile kıpırdayıp tekrar yukarılara çıkmak için puan almak istiyoruz" dedi.

06.11.2014 13:59  Güncelleme: 17:05

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Bir duraklamaya girdik. Beşiktaş maçı ile kıpırdayıp tekrar yukarılara çıkmak için puan almak istiyoruz" dedi.

Turuncu-lacivertliler, İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda konuk edecekleri Beşiktaş müsabakası hazırlıklarına başladı.

Aksoy, idman öncesi bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak daha sonraki maçlarda yenildiklerini belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Önce bir kupa maçında Maliye galibiyeti net bir skorla bitti, arkasından Palandöken galibiyetiyle lige iyi başlangıç yaptık. Daha sonra deplasmanda oynadığımız Ziraat, Maliye müsabakaları ve sahamızdaki Arkas maçını kaybettik. Şimdi başlangıçta yaptığımız çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Bir duraklamaya girdik. Beşiktaş maçı ile kıpırdayıp tekrar yukarılara çıkmak için puan almak istiyoruz. Kesinlikle kazanmamız ve net bir skorla almamız gereken bir maç."Aksoy, maçta taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegöl Belediyespor Duraklamaya Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement