İnegölspor'un 30 Yıllık Tarihi Belgeselleşecek - Son Dakika
Spor

İnegölspor'un 30 Yıllık Tarihi Belgeselleşecek

İnegölspor\'un 30 Yıllık Tarihi Belgeselleşecek

İnegölspor’un başarılarla dolu 30 yıllık hikayesi belgeselle anlatılacak.

12.03.2014 12:41

İnegölspor'un başarılarla dolu 30 yıllık hikayesi belgeselle anlatılacak.

"7. Sokak Yapım Prodüksiyon ve Sosyal Medya Danışmanlığı" firması, İnegölspor'un 30 yıllık kulüp tarihini belgesel olarak hazırlamak için kolları sıvadı. Firma sahipleri İsmail Buluş ve Deniz Altınkaynak, belgesel fikirlerini İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz'la paylaştı. Firma ortaklarından İsmail Buluş, "Yapmak istediğimiz bu proje, önceki yıl şampiyon olduğumuz zamandan beri aklımıza. Çünkü toplum olarak güzel şeylere ihtiyacımız var. İnegölspor bunu bize yaşattı. 30 yıllık profesyonel hayatında da bunu yaşattığı için geçmiş ve gelecek arasında bir hikaye kuralım dedik. İnegölspor'umuzun bordo-beyaz renkleri ile seyircimizin buluşacağı bir film çekme projesi ortaya çıktı. Bu film, İnegölspor'u İnegölspor yapan ruhların ve hayatların filmi olacak. Biz bunu İnegöl'e layık bir şekilde başaracağımıza inanıyoruz. İnegölspor belgeseli için start vermiş bulunuyoruz" dedi.

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz da, "984'ten 2014'e kadar geçen 30 yılı sevinçleri ve hüzünleri ile bize yeniden yaşatacak olan kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Biz İnegölspor olarak böyle güzel bir çalışmanın yanında olduğumuzu kendilerine söyledik. Elinde belge, fotoğraf ve çekimleri olanların bu kardeşlerimize vermelerini rica ediyorum" diye konuştu.

Çalışmanın ana sponsoru olan Murat Şerefoğlu ise, projeyi ilk sunduklarında çok duygulandıklarını anlatarak, "Çünkü yıllarca İnegölspor'a destek verdik. Çocukluğumuzda tribünlerde verdiğimiz destek gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti. Gerçekten çok duygulandım. Çok keyifli bir film olacağına inanıyoruz. Özellikle yeni nesil, İnegölspor'un Türk futboluna inanılmaz başarılı futbolcular yetiştirdiğini, önemli başarılar elde ettiğini görecek. Böyle bir proje ile daha önce neler yaşandığı gösterilecek. Biz sonuna kadar arkadaşlarımızın yanındayız. Kendilerine her türlü desteğimizi vereceğiz. Yaşayalım ve görelim" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'un 30 Yıllık Tarihi Belgeselleşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement