İnegölsppor'da Çifte Üzüntü - Son Dakika
Spor

İnegölsppor'da Çifte Üzüntü

İnegölsppor\'da Çifte Üzüntü

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup lideri İnegölspor, hafta sonu konuk olduğu eski yıldızlar topluluğu Eyüpspor'a 2-0 yenilerek 11 hafta sonra ikinci mağlubiyetini alırken, mağlubiyet kadar sergilenen futbol da üzüntüye yol açtı.

27.11.2012 12:28

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri İnegölspor, hafta sonu konuk olduğu eski yıldızlar topluluğu Eyüpspor'a 2-0 yenilerek 11 hafta sonra ikinci mağlubiyetini alırken, mağlubiyet kadar sergilenen futbol da üzüntüye yol açtı.

Maçı değerlendiren Başkan İlhan Korkmaz, "Bu yılın en kötü futbolunu oynadık. Mağlubiyetle alakası zemin kötüydü, şöyle böyle bir sürü bahane uydurabiliriz ama gerçekten iyi oynamayarak kaybettik. Rakip de ilk yarıda çok kötüydü, ikinci yarıda bariz üstünlükleri vardı, ne yaptıklarını biliyorlardı. Futbolcu kardeşlerimiz ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun. İnşallah önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor'u yenerek buradaki kayıplarımızı telafi ederiz. Üzgünüz, söylenecek çok fazla bir şeyde yok. Yolumuza aynı şekilde devam ediyoruz. Bu grupta her türlü sonuçlar alınabilir. Ligin dibindeki takım üst sıralardaki takımları yenebiliyor. Sezon başından beri bunların hepsi oluyor. İki ayağımızı bir pabuca düşürmeden aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah iyi oyunla önümüzdeki haftadan itibaren yolumuza devam ederiz" dedi.

Teknik Direktör Mehmet Bulut, "Sadece üç puan kaybettik. Böyle mağlubiyetler, kötü futbol olacaktır zaman zaman. Kötü oynamaya da hakları var. Bu tür maçlardan önemli dersler çıkartarak, önümüzdeki maçlarda asgariye indirmek için çalışacağız" dedi.

Kulüp Şeref Başkanı Alinur Aktaş, "Bugün bırakın kazanmayı, galibiyeti bile hak edecek oyun yoktu. Üst sıralara oynayan takımın her zaman iyi oynaması gerekir" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölsppor'da Çifte Üzüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement