Taraftarın yüreğine su serpti! İsmail Kartal, sakat futbolcuların döneceği maçı söyledi - Son Dakika
Spor

Taraftarın yüreğine su serpti! İsmail Kartal, sakat futbolcuların döneceği maçı söyledi

Taraftarın yüreğine su serpti! İsmail Kartal, sakat futbolcuların döneceği maçı söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ludogorets maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında sakat olan oyuncularından bazılarının Adana Demirspor maçında, bazılarının ise milli arada döneceğini söyledi.

08.11.2023 20:11  Güncelleme: 20:31

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Ludogorets maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Maçı değerlendiren Kartal, "Bu maçla ilgili neleri yapmıştık, neleri daha iyi yapabiliriz, bunların analizini çalıştık. Buraya, bu doğrultuda geldik. Ludogorets iyi bir takım. Bir maçı eksik, o maçı kazanırsa lider olacağını biliyoruz. Son 12 yıldır, liginde şampiyon olan bir takım. Ama biz de Fenerbahçe olarak lige çok iyi başladık. Konferans Ligi'nde lideriz, buna devam etmek ve lider olarak çıkmak istiyoruz" dedi.

"ADANA MAÇINA BAZILARI YETİŞEBİLİR"

Sakat futbolcuları için konuşan Kartal, "Gönül ister ki sakatlıklar bir an önce bitsin, sağlık departmanımız uğraşıyor. Sakatlıklarla ilgili benim bir şey söylemem doğru değil. Adana Demirspor maçına bazıları yetişebilir. Bazıları milli takım arasına kadar sürebilir. Kesin olan bir şey yok şu anda" ifadelerini kullandı.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Taraftarın yüreğine su serpti! İsmail Kartal, sakat futbolcuların döneceği maçı söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement