Jorginho Kadro Dışı - Son Dakika
Spor

Jorginho Kadro Dışı

Jorginho Kadro Dışı

Napoli kulübünden yapılan açıklamaya göre yeni transfer Jorginho, Rafael Benitez tarafından UEFA Avrupa Ligi kadrosu dışında bırakıldı.

04.02.2014 00:16  Güncelleme: 00:22

Jorginho Napoli'de

Napoli'de Jorginho şoku yaşanıyor. Serie A'da sezonun en iyi orta saha oyuncularından biri olan ve ara transfer döneminde Verona'dan transfer edilen Jorginho, Rafael Benitez tarafından UEA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan 24 kişilik kadroya alınmadı.

Takımın resmi sitesinde çıkan haber sonrasında konuyla ilgili bir açıklama yapan oyuncunun menajeri Joan Santos, TuttoMercatoWeb'e şunları söyledi:

"Jorginho yapılan seçim nedeniyle herhangi bir kızgınlık içinde değil. Demoralize olmadı, aksine şu anda gayet hırslı. Haberi öğlen saatlerinde öğrendik ama davranışlarında herhangi bir değişiklik olmadı. Tüm gücüyle Roma maçına odaklanmaya çalışıyor. Benitez, ligin zirve teknik adamlarından biri ve böyle bir seçim yaptıysa orta sahada yeterli opsiyonlara sahip olduğunu düşünüyordur."

Napoli'nin 24 oyunculuk UEFA Avrupa Ligi kadrosu şu oyunculardan oluşuyor: Rafael, Pepe Reina, Roberto Colombo,  Raul Albiol, Miguel Angel Britos, Faouzi Ghoulam, Federico Fernandez, Henrique, Christian Maggio, Anthony Reveillere, Bruno Uvini, Camilo Zuniga, Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Gokhan Inler, Luca Palmiero, Antonio Romano, Josè Maria Callejon, Dries Mertens, Marek Hamsik, Gonzalo Higuain, Lorenzo Insigne, Goran Pandev, Duvan Zapata.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Jorginho Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement