Jürgen Klopp, Martin Skrtel'e Fenerbahçe'ye İmza Atmamasını Söyledi - Son Dakika
Spor

Jürgen Klopp, Martin Skrtel'e Fenerbahçe'ye İmza Atmamasını Söyledi

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'un Mamadou Sakho'nun sakatlanması sebebiyle Fenerbahçe'nin transfer ettiği Skrtel'e Sarı-Lacivertlilere imza atmamasını söylediği ortaya çıktı.

14.07.2016 11:26  Güncelleme: 11:59

Fenerbahçe'nin Salı günü akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Martin Skrtel için zorlu bir gün yaşandı. Slovak oyuncunun Pazartesi günü İstanbul'a gelen menajeri Karol Csanto, sarı-lacivertli yönetimi oldukça terletti.

GEÇ GELDİ

Resmi siteden, Skrtel'in ''öğleden sonra geleceği'' açıklanırken 14:00 sularında İstanbul'da olması bekleniyordu. Fakat Csanto'nun sürpriz istekleri yüzünden Skrtel'in gelişi tam 8 saat gecikti. Bir ara transferden vazgeçme noktasına bile gelinirken, Csanto'nun istekleri kabul edildi ve Slovak oyuncu Cannes'dan İstanbul'a özel uçakla getirildi.

"SAKIN İMZA ATMA"

Öte yandan Fenerbahçe, Martin Skrtel'i İstanbul'a imza attırmak için getirdi ama İngiltere'den sürpriz bir telefon Slovak oyuncunun kafasını karıştırdı. TalkSport, Liverpool'un Fransız stoperi Mamadou Sakho'nun aşil tendonundan sakatlanması ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağının ortaya çıkması üzerine Jürgen Klopp'un, Slovak oyuncuyu aradığı ve imza atmamasını takıma dönmesini istediğini iddia etti. Skrtel'in Salı akşamı 8 saatlik rötarla İstanbul'a gelmesi de kafaları karıştırmıştı.

(Kaynak: Fotospor - Talksport)

Jürgen Klopp, Martin Skrtel\'e Fenerbahçe\'ye İmza Atmamasını Söyledi

Son Dakika Spor Jürgen Klopp, Martin Skrtel'e Fenerbahçe'ye İmza Atmamasını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • futbol bitik: futbol futbol olmaktan çıktı paraya döndü artık futbolcular hocayla başkanlarla medyayla menejerlerle spor yazarları ile çalışılan bir sektöre döndü bu organizasyonu iyi kuran topçu parayı götürür artık yetenek değil zeka iş yapmaya başladı 5 1 Yanıtla
  • erdem: boyle bir sey vars fenev için iyi olur. skrtel cok cok cok ağır bir adam,yanından geçen topla ayak uzatamayacak kadar. sadece hava topları iyi 2 4 Yanıtla

Advertisement