Karacabey Belediyespor, Ersel Aslıyüksek'i transfer etti - Son Dakika
Spor

Karacabey Belediyespor, Ersel Aslıyüksek'i transfer etti

Karacabey Belediyespor, Ersel Aslıyüksek\'i transfer etti

TFF 2. Lig takımlarından Karacabey Belediyespor, İnegölspor'da forma giyen forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek'i transfer etti. Kulüp sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Aslıyüksek ile anlaşmaya varıldığı ve yeni sezonda başarılar diledikleri belirtildi. 30 yaşındaki Aslıyüksek daha önce birçok takımda forma giymiş ve son olarak İnegölspor'da 25 maça çıkarken 1 gol kaydetmiştir.

22.07.2023 10:31

TFF 2. Lig'de mücadele eden Karacabey Belediyespor, İnegölspor'da forma giyen forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek'i renklerine bağladı.

Karacabey Belediyespor'un sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Hoş geldin Ersel Aslıyüksek! Kulübümüz kanat oyuncusu Ersel Aslıyüksek ile her konuda anlaşmış bulunmaktadır. Aslıyüksek'e yeni sezonda başarılar dileriz" denildi.

30 yaşındaki Ersel Aslıyüksek, Ankara Demir, Kartalspor, Gençlerbirliği, Samsunspor, Erzurumspor, Gümüşhanespor, Afyonspor, Altınordu, 1461 Trabzon, Kırklareslispor ve İnegölspor takımlarının formasını giydi. Son olarak İnegölspor forması giyen Aslıyürek, 25 maça çıkarken, 1 de gol kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karacabey Belediyespor, Ersel Aslıyüksek'i transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement