Karatede Uluslararası Sınav - Son Dakika
Spor

Karatede Uluslararası Sınav

Karatede Uluslararası Sınav

Portekiz'de 7 9 Şubat tarihlerinde düzenlenecek 41. Avrupa Ümit ve Gençler Şampiyonası için milli karateciler İstanbul ve Düzce'de kampa girdi.

23.01.2014 14:40

Portekiz'de 7-9 Şubat tarihlerinde düzenlenecek 41. Avrupa Ümit ve Gençler Karate Şampiyonası için milli karateciler İstanbul ve Düzce'de kampa girdi.

Türkiye Karate Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, bayan karatecilerin İstanbul'da erkek sporcuların ise Düzce'de kamp yaptıkları belirtildi.

Genç Bayanlar Milli Takım Teknik Direktörü Ercan İnce, İstanbul kampının 3 Şubat'ta sona ereceğini belirterek, "Bu yılki kadromuzda aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Heyecanlılar, ancak birbirlerine olan saygıları, arkadaşlık ve sevgi bağları üst düzeyde. Tecrübeli teknik kadromuz ile birlikte çalışmalar güzel bir şekilde devam ediyor. 3 Şubat'ta kampı noktalayıp Portekiz'e gideceğiz. Herkesin gözü bizim üzerimizde olacak, bunun bilincindeyiz. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Düzce'de kamp çalışmalarını sürdüren Genç Erkek Milli Takımı'nın teknik direktörü Cengiz Çınar ise geçen yıl Konya'da düzenlenen bu turnuvada Avrupa şampiyonu olduklarını hatırlatarak, "Sporcularımızın motivasyonu yüksek, çalışmalar iyi gidiyor. Kadromuzda dünya ve Avrupa şampiyonları var. Hedefimiz yine Avrupa şampiyonu olmak. Portekiz'de İstiklal Marşımızı yine tüm Avrupa'ya dinlettirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karatede Uluslararası Sınav - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement