Kayseri Erciyesspor, Sezona 18 Yeni İsimle Başlıyor - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Sezona 18 Yeni İsimle Başlıyor

Kayseri Erciyesspor, Sezona 18 Yeni İsimle Başlıyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden mavi siyahlılar, 2013 2014 sezonu için 18 futbolcu transfer ederken, 16 oyuncusuyla yollarını ayırdı

15.08.2013 12:34

MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonuna deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçla başlayacak Kayseri Erciyesspor'da transfer dönemi oldukça hareketli geçti.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, mavi-siyahlılar, 2013-2014 sezonu için 18 futbolcu transfer ederken, 16 oyuncusuyla da yollarını ayırdı.

2006-2007 sezonunda veda etiği Spor Toto Süper Lig'e geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak tekrar yükselen Kayseri temsilcisi, ligin ilk haftasındaki Medical Park Antalyaspor karşılaşması öncesi 11 yerli, 7 de yabancı futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz yıl takımı şampiyon yapan teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıktan sonra takımı, geçen sene Gençlerbirliği'ni çalıştıran Fuat Çapa'ya emanet eden Kayseri Erciyesspor yönetimi, bu değişikliğin ardından transferlere başladı.

Çapa 4 oyuncusunu yanında getirdi

Kayseri Erciyesspor, Çapa ile sözleşme imzalamasının sonrasında geçen yıl Gençlerbirliği'nde Çapa'nın talebesi olan Cem Can, Randall Azofeifa, Björn Vleminckx ve Ferhat Çapa'yı kadrosuna kattı.

4 gurbetçiyle sözleşme imzalandı

Öte yandan mavi-siyahlılar, gurbetçi oyuncular Uğur Demirkol, Volkan Okumak, Kerim Avcı ve Fazlı Kocabaş ile sözleşme imzaladı.

Kayseri Erciyesspor'un kadrosunu güçlendirdiği diğer oyuncular ise Belçika'nın Club Brugge takımından kaleci Bojan Jorgacevic, Fransa'nın Auxerre ekibinden orta saha oyuncusu Georges Mandjeck, Randall Azofeifa'nın vatandaşı Hansell Arauz, Fransa'nın Nancy takımından Ziri Hammar, Suudi Arabistan takımı Al Hilal Riyadh'tan Kader Mangane, Trabzonspor'dan Yasin Öztekin, Sanica Boru Elazığspor'dan Sinan Kaloğlu, Sivasspor'dan Erhan Güven, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Ekrem Ekşioğlu ve Torku Konyaspor'dan Murat Akın oldu.

Geçen sezondan 7 futbolcu kaldı

Kayseri Erciyesspor, geçen sezondan 7 futbolcusunu kadrosunda tuttu.

Mavi-siyahlılarda, Atilla Koca, Emre Öztürk, Serkan Atak, Yusuf Balcıoğlu, Üstün Bilgi, Sofiane Hanni ve Numan Çürüksu yeni sezon kadrosunda yer aldı.

Kadrodan 16 oyuncu ayrıldı

Kayseri Erciyesspor'da yeni sezon başlarken 16 isim ise takımdan ayrıldı.

Kayseri temsilcisi, Alaattin Tosun, Gerard Gohou, Emrah Bozkurt, Fatih Kılıçkaya, Kenan Şahin, Hakan Bahran, Ozan Tahtaişleyen, Mustafa Tuna Kaya, Onur Bilgin, Rağıp Başdağ, Serdar Eylik, Veysel Aksu, Volkan Özcan, Arif Şahin, Bilal Aziz Özer ve Göksü Türkdoğan ile yollarını ayırdı.

Mavi-siyahlı ekip, takıma 2 takviye daha yapmak için ise arayışlarını sürdürüyor. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Sezona 18 Yeni İsimle Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement