Kazım Artık İstenmeyen Adam - Son Dakika
Spor

Kazım Artık İstenmeyen Adam

Kazım Artık İstenmeyen Adam

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Türk oyuncu Colin Kazım Richards, ülkede disiplinsiz davranışları nedeniyle kulüp yetkilileriyle burun buruna gelmiş durumda.

12.01.2016 02:42

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Türk oyuncu Colin Kazım Richards, ülkede disiplinsiz davranışları nedeniyle kulüp yetkilileriyle burun buruna gelmiş durumda.

Kendisine ödenen yüksek maaşa rağmen Feyenoord'un Kazım'dan beklediği verimi alamadığı ve bunun yanında saha dışındaki disiplinsiz davranışları nedeniyle kulüten uyarı aldığı belirtildi. Aşırı davranışları nedeniyle kulüp yetkilileri tarafından istenmeyen adam ilan edilen Kazım'ın PSV ile oynayacakları karşılaşma öncesinde ciddi bir uyarıyla karşı karşıya olacağı belirtildi. Teknik direktör Van Bronckhorst'un Türk oyuncuyla özel bir görüşme yaparak konuya el koyduğu da gelen haberler arasında...

Kulüp çalışanlarının birinin basına sızdırdığı bilgide, Kazım'ın kötü özellikleri sıralanarak, "Bazen gerçekten çok sinir bozucu bir insan olabiliyor." ifadeleri kamuoyuna yansımış durumda.

Kazım'ın davranışlarının ayrıca kulübün geleneklerine yakışmayan şekilde olduğu belirtilirken sponsorların bile Kazım'dan rahatsız olduğu ve Feyenoord yetkililerinin duruma el koyduğu Hollanda basını tarafından konuşulmaya devam ediyor...

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Kazım Artık İstenmeyen Adam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement