Kelan Martin, Basketbol Süper Ligi'nin haftanın 5'ine seçildi - Son Dakika
Spor

Kelan Martin, Basketbol Süper Ligi'nin haftanın 5'ine seçildi

Kelan Martin, Basketbol Süper Ligi\'nin haftanın 5\'ine seçildi

P. Karşıyaka'nın Bodrumspor ile oynadığı maçta Kelan Martin, 31 sayı ve 8 ribaunt ile etkili bir performans sergileyerek haftanın 5'ine seçildi. Aynı maçta Errick McCollum da 26 sayı, 13 asist ve 1 top çalma ile öne çıkan oyunculardan biri oldu.

21.03.2024 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

P. Karşıyaka'nın 28 yaşındaki oyuncusu Kelan Martin, Bodrumspor müsabakasında gösterdiği performansla Basketbol Süper Ligi tarafından oluşturulan haftanın 5'ine seçildi.

P. Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Menteşe Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı P. Karşıyaka, 98-97'lik skorla kazanmayı başardı. İzmir ekibinin 28 yaşındaki oyuncusu Kelan Martin de Bodrumspor karşısında etkili bir performansa imza atarak süre aldığı 39 dakikada 31 sayı ve 8 ribaunda imza atarak galibiyette önemli bir rol oynadı. Böylece ABD'li oyuncu, gösterdiği bu performansla Basketbol Süper Ligi tarafından oluşturulan haftanın 5'ine seçildi.

Öte yandan P. Karşıyaka'nın 35 yaşındaki oyun kurucusu Errick McCollum da aynı karşılaşmada 26 sayı, 13 asist ve 1 top çalma ile oynadı ve bu performansıyla haftanın öne çıkan oyuncularından birisi olmayı başardı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kelan Martin, Basketbol Süper Ligi'nin haftanın 5'ine seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement