Kemer'de Yarış Zamanı - Son Dakika
Spor

Kemer'de Yarış Zamanı

Kemer\'de Yarış Zamanı

Mazda Jinba Ittai Cup, Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek. Yarışmaların ilk ayağı 24-25 Şubat, ikinci ayağı 24-25 Mart, finalleri ise 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

24.02.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Mazda Türkiye, Mazda Jinba Ittai Cup ile bir ilke imza atıyor. Demirören Şirketler Grubu'na ait uluslararası standartlara sahip İstanbul Göktürk'teki Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenecek Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları biri final olan toplam üç ayaktan oluşuyor. Yarışmaların ilk ayağı 24-25 Şubat, ikinci ayağı 24-25 Mart, finalleri ise 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak.
Türkiye'nin en iyi 140 at ve binicisinin, Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin ve Yetişkinler olmak üzere dört ayrı kategoride yarışacağı yarışmalarda her kategorinin birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra ilk beş dereceyi alan yarışmacılar para ödüllerinin sahibi olacak. Binicilik meraklıları ayrıca, Mazda tarafından kurulacak stantta Mazda modellerini inceleyerek test sürüşü yapma imkanı bulacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kemer'de Yarış Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement