Kendisine Yapılanları Asla Affetmeyecek! - Son Dakika
Spor

Kendisine Yapılanları Asla Affetmeyecek!

Kendisine Yapılanları Asla Affetmeyecek!

Adnan Polat, dünkü veda konuşmasında sitemini, kızgınlığını ve kırgınlığını dile getirdi.

14.04.2011 08:08  Güncelleme: 08:09

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, dünkü divan kurulunda yaptığı veda konuşmasında sitemini, kızgınlığını ve kırgınlığını dile getirdi. Malî genel kurulda kendisine ve yönetimine saygısızlıkta bulunanları affetmeyeceğini belirten Polat, üyelere de mesaj gönderdi: Paralı başkana müsaade etmeyin.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, mali genel kurulda kendisine yönelik yapılanları hiçbir zaman affetmeyeceğini ve bu kişilerden ruhunun hep davacı olacağını söyledi. Dün yapılan divan kurulu toplantısında konuşan Polat, 27 Mart'ta yaşanan olayları içine sindiremediğini söyledi. Galatasaray Başkanı, yönetimin idarî yönden ibra edilmediği malî genel kurul toplantısında yapılanlardan dolayı çok üzüldüğünü anlatarak, "Hem bizi hem G.Saray'ımızı silinmeyecek şekilde lekelediler. 5 yıldır ben ve arkadaşlarım kulübümüzü içinde bulunduğu kaotik ortamdan çıkarmak için çok büyük çaba sarf ettik. 27 Mart'ta genel kurul salonunun arkasında oturan 500-600 kişinin yaptıklarını içime sindiremiyorum. Yapanlardan, yaptıranlardan, müsaade edenlerden, benim ruhum hep davacı olacaktır. Davacı olarak kalacaktır. Ben onları asla affetmeyeceğim." dedi.

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasında Polat, geride kalan 5 yıl içinde futbol haricinde söz verdikleri her şeyi gerçekleştirdiklerini kaydetti. Polat, "Bundan sonraki 5 yılın projelerine de başladık ve onlar da hayata geçecektir. Hep şunu ifade ettim, G.Saray'ın kimsenin cebinden idare edilmeye ihtiyacı yoktur. Kendi kaynaklarıyla çok iyi idare edilebilir. G.Saray'da demokrasinin önü kesilmemeli. Bir kişinin cebinden büyük paralar vererek kulübü ipotek altına almasına asla izin vermememiz lazım. Büyük gökdelenin tüm temelleri atılmıştır. Artık bundan sonra gökdeleni ortaya çıkarma zamanıdır." diye konuştu. G.Saray'da 5 yıl önce değil başkan adayı, yönetici bulmakta zorlanıldığını dile getiren Polat, "Bizim dönemimizle birlikte başkanlık makamı yeniden cazip hale geldi. Başkan adaylarının bizim planladığımız ve başlattığımızın dışında yeni bir şeyle karşımıza çıkacağını düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Divan kurulunu Galatasaray'ın en önemli tavsiye organı olarak gördüklerine dikkati çeken Adnan Polat, "Ama burada danışmadan daha çok muhalefet ve eleştiri grubu gördük. 30 yıldır Galatasaray'ın içindeyim, bugüne kadar böyle bir divan kurulu raporu da görmemiştim. Bizi eleştirenlerin metinleri yer alıyor." diyerek tepki gösterdi. Polat, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde hem kendisinin hem de yönetimdeki diğer arkadaşlarının aday olması için hukukî bir engel bulunmadığını sözlerine ekledi.

Aslan transfere erken başladı

Galatasaray, 14 Mayıs'ta başkanlık seçimine hazırlanırken, yapacağı transferler de gündeme gelmeye başladı. Avrupa basını, Cim Bom'un Hamburg'un Brezilyalı yıldızı Ze Roberto ve Milanlı Clarence Seedorf'un ardından Vitoria Setubal'in kalecisi Brezilyalı Diego ile de ilgilendiğini yazdı. 31 yaşındaki kaleci, "Galatasaraylı yöneticiler beni izledi." dedi.

G.Saray'a özel uçak alacağım

Galatasaray Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, olağanüstü genel kurulda başkan adayı Ünal Aysal'ın listesinde yer alma ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Küçükçekmece Belediyesi tarafından Sefaköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, "Küçük İstanbul Buluşmaları" organizasyonunun konuğu olan Albayrak, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Galatasaray'la ilgili bir hayalini anlatan Albayrak, "Kendi hesabımda para biriktiriyorum. Tek hayalim, Galatasaray Kulübü'ne özel bir uçak almak." dedi. Albayrak, 14 Mayıs'taki seçimlerde yeni bir oluşumla taraftarını kucaklayan bir yönetimin geleceğini anlatırken "Ben de büyük bir ihtimalle Ünal Aysal yönetiminde görev alacağım." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kendisine Yapılanları Asla Affetmeyecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement