Keşan Gençlik Bal’a 3-2 Yenildi. - Son Dakika
Spor

Keşan Gençlik Bal’a 3-2 Yenildi.

Keşan Gençlik Bal’a 3-2 Yenildi.

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi A Grubu'nda Mücadele Eden Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü 12 Aralık 2010 Pazar Günü Kendi Sahasında Oynadığı Karşılaşmada Bornova Anadolu Lisesi'ne 3-2 Yenildi.

13.12.2010 19:17  Güncelleme: 19:21

Türkiye erkekler 2.voleybol ligi a grubu'nda mücadele eden keşan gençlik ve spor kulübü 12 aralık 2010 pazar günü kendi sahasında oynadığı karşılaşmada bornova anadolu lisesi'ne 3-2 yenildi.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar, Keşan Emniyet Müdürü Harun Çil, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile 1200'e yakın voleybolsever izledi.

Başhakemliğini Halil İbrahim Canpolat, Başhakem Yardımcılığını Akif Altın, Skor Hakemliğini Güray Ece ve Yazı Hakemliğini Hülya Koç ile çizgi hakemliklerini Serkan Yavuz ve Gökhan Kayaardı'nın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik, Göktuğ (Deha),Hakan,Enis,Anıl,Burak, Sakıp ve Libero Caner tertibi ile çıkarken Bornova Anadolu Lisesi de Ercan,Mehmet,Canberk, Yunus,Barış,Hasan ve Libero Hüseyin tertibi ile çıktı.Karşılaşmanın ilk setini Bornova Anadolu Lisesi 25-20 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci seti 25-21 kazanan Keşan Gençlik durumu 1-1 yaptı.

İddialı geçen üçüncü seti Bornova Lisesi 26-24 kazanarak durumu 2-1 yaptı.

Dördüncü sette oyunda tekrar üstünlüğü ele geçiren Keşan Gençlik bu seti 25-21 kazanarak durumu 2-2 yaparak maçı tea-break setine uzattı.

Tea Break setini 15-12 kazanan Bornova Anadolu Lisesi karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Keşan Gençlik takımının da yer aldığı Voleybol Erkekler 2.Lig A Grubu'nda geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve puan durumu da şöyle oluştu :

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Keşan Gençlik Bal’a 3-2 Yenildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement