Kolombiya Uruguay'ı Isırdı - Son Dakika
Spor

Kolombiya Uruguay'ı Isırdı

Kolombiya Uruguay\'ı Isırdı

Dünya Kupası'nda Brezilya'nın ardından ikinci çeyrek finalist Uruguay'ı James Rodriguez'in iki golüyle geçen Kolombiya oldu.

29.06.2014 00:54

Dünya Kupası'nda Brezilya'nın ardından ikinci çeyrek finalist UruguayJames Rodriguez'in golleriyle geçen Kolombiya oldu: 2-0

Luis Suarez'in aldığı ceza sonrası sahaya önceki maçların aksine daha kırılgan bir görüntüde çıkan Oscar Tabarez'in takımı sahaya 3-5-2 düzeniyle yayılırken, sert futbol ve iyi takım savunmasıyla Kolombiya'ya boş alan vermeyerek oyunu dengede tutma çabası gösterdi.

Orta sahada kazandığı toplarla ileri uçta forma giyen Edinson Cavani & Diego Forlan ikilisinin yeteneklerine güvenerek gol arayan Uruguay, Kolombiya savunmasında tandemi oluşturan ikili Zapata ve Yepes hata yapmayınca gol pozisyonu bulmakta hayli zorlandı.

Juan Cuadrado'nun teknik ve atletizmini James Rodriguez'in oyun aklıyla birleştiren Kolombiya ilk düdükle birlikte üstünlüğünü net bir şekilde sahaya yansıtırken, beklenen gol 27. dakikada turnuvanın yıldızı James Rodriguez'in muhteşem göğüs kontrolü sonrası geldi. Ceza sahası dışında buluştuğu topu çok iyi kontrol eden Monaco'nun yıldızı düzgün bir şutla Muslera'yı mağlup ederken, turnuvanın belki de en güzel golüne imza attı: 1-0

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kolombiya Uruguay'ı Isırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement