Konyaspor, Yeni Stadında İlk Maçına Çıkacak - Son Dakika
Spor

Konyaspor, Yeni Stadında İlk Maçına Çıkacak

Konyaspor, Yeni Stadında İlk Maçına Çıkacak

Süper Ligin 2. hafta mücadelesinde Balıkesirspor'u ağırlamaya hazırlanan Torku Konyaspor, Yeni Konya Stadındaki ilk maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

12.09.2014 23:47  Güncelleme: 00:40

Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde Balıkesirspor'u ağırlamaya hazırlanan Torku Konyaspor, Yeni Konya Stadı'ndaki ilk maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Milli takımlardaki performansları nedeniyle Ciprian Marica ve Gabriel Torje'yi özel olarak tebrik eden Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, antrenmanın ardından verdiği demeçte, "Kazanmak taraftarlarımızla güzel. Geçen sezonki galibiyetlerimize bu seneki Balıkesirspor maçı ile devam etmek istiyoruz. Balıkesirspor karşısında yeni sahamızda hem güzel futbol oynamak hem de güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Çok güzel bir sahamız oldu. Antrenmanımızın birini orada gerçekleştirdik. Konya şehrine yakışan bir saha. Atmosfer değişikliği herkesi hareketlendiriyor. İyi bir kadromuz ve iyi bir stadyumumuz var. Bu ikisini birleştirerek çok güzel galibiyetlere imza atmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Konyaspor'da Kaya Tarakçı, Djalma Campos, Özgür Özkaya, Oğuzhan Demirci sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.BALIKESİR'DE SULAR DURULMUYOR

Balıkesirspor cephesinde ise taraftar-teknik direktör gerginliği devam ediyor. Akhisar yenilgisi sonrası 'Devre arasını bile göremezsiniz' sözleriyle üstüne gelinen teknik direktör İsmail Ertekin, "Yapılan işlem son derece yanlış. Böyle bir çıkışı son derece ahlaksızca buluyorum. Kendimizi beğendirebilme adına herhalde bu takımı uçak yapmamız gerekecek. Elimizden gelen bu. Geçmişteki icraatımız ortada. Eğer hiç maç kaybetmeyeceksek benim Balıkesirspor'da ne işim var. Eğer ben Süper Lig'de maç kazandırıyorsam, bütün takım bu işe devam ediyorsa o zaman benim dünya takımı çalıştırmam lazım. Bizim de mutlaka hatalarımız olacak." sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Balıkesir'de sakatlığı süren Venezuelalı Vargas'ın yanı sıra Eskişehirspor'la yapılan özel karşılaşmada sakatlanan Sercan Yıldırım forma giyemeyecek.Torku Konyaspor'un muhtemel ilk 11'i: Belec, Ali Turan, Kokaloviç, Selim, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Hleb, Mehmet Güven, Ömer, Ciprian, UğurBalıkesirspor'un muhtemel ilk 11'i: Zeki, Uğur, Coelho, Kulusic, Keremcan, Murat Gürbüzerol, Alanzinho, Aykut, Burak, Andre Santos, Muğdat

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Konyaspor, Yeni Stadında İlk Maçına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement