Konyaspor'un Yeni Başkanı Ahmet Şan - Son Dakika
Spor

Konyaspor'un Yeni Başkanı Ahmet Şan

Konyaspor\'un Yeni Başkanı Ahmet Şan

Konyaspor'un olağanüstü kongresi sonucu kulüp başkanlığına Ahmet Şan getirildi.

21.10.2011 12:02

Konyaspor'un olağanüstü kongresi sonucu kulüp başkanlığına Ahmet Şan getirildi.

Konyaspor'da 13 Ekim Perşembe günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağanüstü Genel Kurul, dün Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda, kayıtlı 344 delegeden 108'inin katılımıyla gerçekleşti. Ahmet Şan kongreye tek aday olarak katıldı. 2004-2007 yılları arasında da Konyaspor'un başkanlığını yapan Ahmet Şan, seçildikten sonra şöyle dedi:

"2004 yılında da bu duruma benzer bir durumda Konyaspor'da göreve gelmiştik ve o günlerde Konyaspor'un iyi bir yapıya sahip olması için çaba harcamıştık. Şunun altını çizmekte büyük fayda görüyorum. Konyaspor, hiç bir dönem kirli işlere bulaşmamıştır ve her zaman temiz kalmıştır. Bu bizim yeni dönemimizde böyle olacak. Biz kendi işimize bakacağız."

Kulübün özellikle ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçtiğine işaret eden Başkan Ahmet Şan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikli hedefimiz Konyaspor'un yaralarını sarmak. Bu göreve gelirken taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. Görev yapmış yöneticilerimize sesleniyoruz. Su alan ve batmak üzere olan bu gemiyi el ele vererek kurtarmamız lazım. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız olduğunu bir kez daha ifade ediyorum."

dedi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Konyaspor'un Yeni Başkanı Ahmet Şan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement